Κορωνοϊός: Ο πρώτος γαλαζοαίματος θετικός στον κορωνοϊό - Αρχιδούκας της Αυστρίας Κάρολος των Αψβούργων (Φωτό)

Απ’ ότι φαίνεται ο κορωνοϊό δεν κάνει διακρίσεις...

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο γαλαζοαίματος, Karl von Habsburg, αρχιδούκας της Αυστρίας, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα από την αρχή που ενημερώθηκε ότι έχει το ιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arcivévoda Karel Habsburský, vnuk posledního českého krále a rakouského císaře Karla I. a následník trůnu, slaví 59. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!?✨?⁠ .⁠ .⁠ .⁠ #habsburg #karelhabsbursky #karlvonhabsburg #ceskekralovstvi #monarchie #narozeniny #birthday #monarchistecz #navratkrale #zanavratkrale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koruna Česká ? Monarchiste.cz (@korunaceska) στις

Ο 59χρονος ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Βουλής της Αψβούργου-Λορένης και εγγονός του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας, επιβεβαίωσε την είδηση στην αυστριακή τηλεόραση, μετά και τα συμπτώματα που είχε και χαρακτήρισε τον κορωνοϊό ως "ενοχλητικό". 

Τα συμπτώματά του άρχισαν την περασμένη εβδομάδα. "Νιώθω καλά. Ο κορωνοϊός είναι ενοχλητικός. Δεν είναι και η μαύρη πανώλη" τόνισε. 

"Νόμιζα ότι ήταν η απλή γρίπη. Αλλά μόλις ένας φίλος με κάλεσε και μου είπε ότι το τεστ του βγήκε θετικό, έπειτα από ένα συνέδριο στην Ελβετία, αποφάσισα να κάνω και εγώ το τεστ" ανέφερε ο Αρχιδούκας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ