Τραγωδία στην Βραζιλία: Πέθανε 32χρονη έγκυος με κορωνοϊό - Πρόλαβαν & με καισαρική πήραν το μωρό της

Οι συγκλονιστικές στιγμές που φέρνει η πανδημία…

Το θαύμα της ζωής και το σκληρό χτύπημα του θανάτου σε έζησε μία γυναίκα από τη Βραζιλία. Το παιδί της γεννήθηκε γερός και υγιές, αλλά η ίδια έχασε τη μάχη από τον κορωνοϊό. Το τραγικό θύμα είναι η 33χρονη Viviane Albuquerque.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 semanas com muito amor ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viviane Albuquerque (@vividelucena) στις

 

Η Βιβιάν Αλμπουκέρκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Unimed στην πόλη Ρεσίφ της Βραζιλίας, στις 28 Μαρτίου με συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Έμαθε πως είναι θετική στον κορωνοϊό την 1η Απριλίου και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω του γεγονότος ότι βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bem vindo 7 mês ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viviane Albuquerque (@vividelucena) στις

 

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε και στις 3 Απριλίου, διασωληνώθηκε προτού τελικά αποφασίσουν οι γιατροί να της κάνουν καισαρική τομή, το Σάββατο 4 Απριλίου. Το μωρό γεννήθηκε επιτυχώς, αλλά η μητέρα του, η 32χρονη Βιβιάν πέθανε μία ημέρα αργότερα.

 

Η τοπική εφημερίδα Folha de Pernambuco αναφέρει πως η κατάσταση του παιδιού (που γεννήθηκε 2 κιλά) είναι κρίσιμη και βρίσκεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, αφού η καρδιά του είναι αδύναμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mais uma campanha para a @ocloset.moda. Obg @laiz_braga pela confiança. Missão dada é missão cumprida ???‍♀️?????❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viviane Albuquerque (@vividelucena) στις

 

Όπως δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της Joao Silva: «Η Viviane ήταν υπόδειγμα μητέρας. Σε λίγους μήνες είχε προγραμματίσει να πάρει και το πτυχίο της από τη Νομική. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Δεν τα καταφέραμε».

 

 

Τώρα ο πατέρας μαζί με τα δυο του παιδιά, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι ενώ περιμένει και τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δει εάν το νεογέννητο είναι ή όχι θετικό στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ