Στις 20:00 σας περιμένω για τέσσερα Instagram & Facebook Live, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις – Η 16χρονη Κοραλία & οι μάσκες της, Ο Στέλιος & ο Γιάννης για την ελληνική γαστρονομία, Η Δρ. Πρίνου

Συντονιστείτε!

Σήμερα στις 20:00 υποδέχομαι 4 καταξιωμένους ανθρώπους, σε Instagram Live. Με τον Στέλιο Γρηγοριάδη θα μιλήσουμε για τον μαραθώνιο που ξεκινάει για την διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας.

 

Με τον Γιάννη Καμπούρη θα μιλήσουμε για το παγκοσμίου φήμης λάδι του Elawon. Ενώ κοντά μας θα είναι και η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη, η οποία εντυπωσίασε όλη την Ελλάδα με την χειρονομία της να παραδώσει 300 μάσκες σε νοσοκομείο αναφοράς και στη συνέχεια με τη βοήθεια όσων την πίστεψαν, να παραδώσει άλλες 300!

 

Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα και στις 9.30 θα μιλήσω με την Άλκηστι Πρίνου, για το άνοιγμα αύριο των Ινστιτούτων αισθητικής και τις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό στον τρόπο λειτουργίας τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ιnstagram live στις 8 ! @irenenikolopoulou Με τον @stylianos.grigo Θα μιλήσουμε για τον διάσημο γαλλικό οδηγό @gaultmillau.gr Ο Στέλιος Ξεκινάει στην Ελλάδα εναν μαραθώνιο για την διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας - Με τον Γιάννη Καμπούρη θα μιλήσουμε για το παγκοσμίου φήμης λάδι του Elawon @e_la_won ενώ κοντά μας θα είναι και με αυτήν θα ξεκινήσουμε το live , η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη #greekmaskproject η οποία εντυπωσίασε όλη την Ελλάδα με την χειρονομία της να παραδώσει 300 μάσκες σε νοσοκομείο αναφοράς και στη συνέχεια με τη βοήθεια όσων την πίστεψαν ,να παραδώσει άλλες 300! @anthee.carassava Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα και στις 9.30 θα μιλήσω με την @alkistis.prinou Επικεφαλής των @dr.prinou Για το άνοιγμα αύριο των Ινστιτούτων αισθητικής και τις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό στον τρόπο λειτουργίας τους . Σας περιμένω γιά τη νέα εποχή στην επικοινωνία @eirinika.gr @madeingreece.news #liveinstagram#newera #newmedia #coronavirus #greekmaskproject#gaultetmillau #elawon #oliveoil#greekoliveoil prinou#drprinou#beauty#eirininikolopoulou #eirinika#madeingreecenews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Μην λείψει κανείς…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ