Η Ελένη υπήρξε ευτυχισμένη: Το βίντεο με χαρούμενες στιγμές, λίγες ημέρες πριν το τραγικό τέλος (βίντεο)

Οι ευτυχισμένες στιγμές της άτυχης φοιτήτριας...

Η δικαίωση για τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς στη Ρόδο ήρθε το βράδυ της Παρασκευής, Ομόφωνα οι δικαστές ανακοίνωσαν την καταδίκη των κατηγορούμενων: ισόβια και 15 έτη κάθειρξη για το διπλό έγκλημα.

To κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο «φως» της δημοσιότητας χαρούμενες και ανέμελες στιγμές της Ελένης Τοπαλούδη, λίγο πριν το αποτρόπαιο έγκλημα που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η Ελένη, να απολαμβάνει την ζωή και να χαμογελά, όπως πάντα έκανε σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κλιπ. 

Είναι οι στιγμές που η Ελένη χαμογελά μπροστά στον φακό και αστειεύεται με τις φίλες της στη Ρόδο. Είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη φωνή και το χαμόγελό της, τότε που τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος της.

Η άτυχη φοιτήτρια ήταν μια νέα κοπέλα όπως όλα τα άλλα παιδιά στην ηλικία της: διασκέδαζε όπως κάθε φοιτητής και φοιτήτρια με τους φίλους της, έκανε αστεία και πήγε στη Ρόδο με όνειρα, πιστεύοντας ότι  είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά της. Η μοίρα, όμως, της επεφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ