Σουίτες πολυτελείας για σκύλους και άλλα τετράποδα στη Νέα Υόρκη!

Ενα νέο ξενοδοχείο πολυτελείας ανοίγει σύντομα στη Νέα Υόρκη. Χτισμένο στην καρδιά του Μανχάταν, στη συνοικία Τσέλσι, θα προσφέρει - σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του - ανέσεις παλατιού στα 900 τετραγωνικά μέτρα που καταλαμβάνουν οι δύο όροφοί του.

Ενα νέο ξενοδοχείο πολυτελείας ανοίγει σύντομα στη Νέα Υόρκη. Χτισμένο στην καρδιά του Μανχάταν, στη συνοικία Τσέλσι, θα προσφέρει - σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του - ανέσεις παλατιού στα 900 τετραγωνικά μέτρα που καταλαμβάνουν οι δύο όροφοί του. Οι πελάτες θα μπορούν να καταλύσουν σε ένα από τα 50 δωμάτια και να αναπαυθούν πάνω σε παχιά στρώματα με βελούδινα προσκέφαλα και πουπουλένια σκεπάσματα, απέναντι από επίπεδες οθόνες πλάσμα συνδεδεμένες με συσκευές ανάγνωσης DVD. Με τη βοήθεια των γυμναστών του ξενοδοχείου θα μπορούν ακόμα να ασκηθούν στο γυμναστήριο ή στις αίθουσες σπα.
Ειδική περιποίηση περιμένει όσους επιλέξουν τις σούπερ σουίτες ή τις πελάτισσες που θα καταβάλουν 80 δολάρια για μια ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος, συμπεριλαμβανομένου του πεντικιούρ. Η μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο θα γίνεται (εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης) με μια απαστράπτουσα Λαμποργκίνι.
Τίποτε το εντυπωσιακό ώς εδώ. Η παραδοξότητα του εγχειρήματος (και ιδίως όσων σπεύσουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του) αναδεικνύεται από μια μικρή λεπτομέρεια: το D Pet Hotel - περί ου ο λόγος - θα είναι, όπως μαρτυρά το όνομά του, ένα πανδοχείο πολυτελείας μικρών ζώων. Δεν πρόκειται για το μοναδικό της κατηγορίας αφού την πρωτιά τού στέρησε προ τεσσάρων ετών ένα άλλο ξενοδοχείο, στο Λος Αντζελες. Θα κερδίσει όμως επάξια μια θέση στον μακρύ κατάλογο των πιο μάταιων πρωτοβουλιών του επιχειρηματικού κόσμου.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ