Η βραβευμένη ταινία του γιου της Αγγελικής Νικολούλη – Νεαρή Ινδή είπε όχι σε γάμο με προξενιό & την τιμώρησαν με βιτριόλι (Βίντεο)

Έλληνες, Αμερικανοί και Ινδοί σε βραβευμένη ταινία για επίθεση με βιτριόλι…

Το «Τούνελ» παρουσίασε  την Παρασκευή 5 Ιουνίου απόσπασμα από τη βραβευμένη ταινία μικρού μήκους “Beautiful” που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες, Αμερικανούς και Ινδούς. Βασίστηκε στην αληθινή ιστορία μιας νεαρής Ινδής που τιμωρήθηκε με βιτριόλι γιατί αρνήθηκε προξενιό.

 

Οι επιθέσεις με θειικό οξύ αυξάνονται και σε ευρωπαϊκές χώρες. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται σε Ινδία και Πακιστάν, όπως λέει στην εκπομπή ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Κωνσταντίνος Μουσούλης, γιος της Αγγελικής Νικολούλη.

 

«Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην αγορά αυτού του «όπλου» και αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος προσπαθεί να διορθώσει», τονίζει.

 

Η ηθοποιός Άιζα Φάτιμα έχει βοηθήσει θύματα τέτοιων επιθέσεων και μιλάει σχετικά στην εκπομπή, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας “Beautiful” που έχει ήδη λάβει βραβεία από φεστιβάλ στις ΗΠΑ και στην Ινδία, καθώς και τις δηλώσεις συντελεστών:

 

 

Συντελεστές της ταινίας:

Σεναριογράφος – σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Μουσούλης

Παραγωγός – πρωταγωνίστρια: Eva Katsoulakis

Ηθοποιοί: Τάσος Μικρούλης, Άμπνα Τζέϊ, Αΐσα Φατίμα

Διεύθυνση φωτογραφίας: Πέτρος Αντωνιάδης

Μουσική: Βασιλική Παπαιωάννου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ