Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης: Προσαγωγή μιας γυναίκας που εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με το βιτριόλι (βίντεο)

Πρόκειται για μια γυναίκα 35 ετών...

Κοντά στη λύση του μυστηρίου βρίσκεται όπως φαίνεται η Ελληνική Αστυνομία, σχετικά με την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ΕΛ. ΑΣ., μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, μία γυναίκα η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση.

Πρόκειται για μία Ελληνίδα 35 ετών.

Να σημειωθεί πως από τις 20 Μαΐου οπότε και έγινε η επίθεση με το βιτριολί, η Αστυνομία αναζητά την "γυναίκα με τα μαύρα", όπως την χαρακτήρισαν αρχικά, που έριξε το καυστικό υγρό στην 34χρονη κοπέλα, την ώρα που εκείνη πήγαινε στη δουλειά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

 

 

Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη από τις δύο γύναικες που θα καταθέσουν σήμερα, ενώ, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Μίνα Καραμήτρου στο Open, οι δύο αυτές γυναίκες ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος και δεν έχουν καμία σχέση με τα άτομα στα οποία έπεφταν αρχικά οι υποψίες.

Όπως μετέδωσε, δε, η ΕΡΤ κίνητρο της δράστιδος φαίνεται πως είναι η ερωτική αντιζηλία, ενώ οι Αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, της επικοινωνίας της με την εταιρεία ραδιοταξί, καθώς και το οπτικό υλικό που βρέθηκε από κάμερες ασφαλείας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι της 35χρονης για να προβεί σε κατ' οίκον έρευνα.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με την υγεία της να παραμένει επιβαρυμένη.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ