Απολογείται σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο παρουσιάζεται σήμερα το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, σε βαθμό πλημμελήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο και οφειλόμενες εργοδοτικές εισφορές προς το ΙΚΑ

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο παρουσιάζεται σήμερα το πρωί ο Πέτρος Κωστόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, σε βαθμό πλημμελήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο και οφειλόμενες εργοδοτικές εισφορές προς το ΙΚΑ, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα αφού παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Υπηρεσία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης, αναμένεται να ζητήσει εκ νέου προθεσμία για τη δίκη του.



Στον κατηγορούμενο έχει καταλογιστεί χρέος ύψος 408.407,50 ευρώ, ο ίδιος ωστόσο δήλωσε χθες σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων, ότι έχει προχωρήσει σε ρύθμιση χρεών, και ότι προτίθεται να πληρώσει.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης της πούλησε δύο ακίνητά του προκειμένου να ξεπληρώσει μέρος των χρεών του, τονίζοντας μάλιστα πως η οικογένεια Κωστόπουλου “εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει τα τρία ανήλικα παιδιά της”.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, από το χρέος που του καταλογίζεται, τα 200.000 ευρώ προκύπτουν από μη καταβληθέντα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ και τα υπόλοιπα είναι χρέος στο ΙΚΑ που κατά τον ίδιο αφορά σε εισφορές της περιόδου που οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Υποστηρίζει επίσης ότι το επίμαχο χρέος πρόκειται να το ρυθμίσει.

Λόγω της απουσίας του Πέτρου Κωστόπουλου, τα ηνία παρουσίασης της εκπομπής που παρουσιάζει στο MEGA πέρασαν στα χέρια της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία αργότερα d;hlvse τα εξής:
“Επειδή μου έρχονται διάφορα μηνύματα για διάφορες ανακρίβειες σε sites.

Ο Πέτρος σήμερα λείπει επειδή πρέπει να περάσει μια νομική διαδικασία. Πέρασε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα, είναι για μια υπόθεση για την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ για πλημμέλημα, δεν είναι κάτι εξωφρενικό…
Δεν έχει συλληφθεί”.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ