Φώφη Γεννηματά στην Ελεονώρα: Η ζωή μου όλη, οι γονείς μου που έφυγαν νωρίς, η δύσκολη εγκυμοσύνη

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε για την δύσκολη εγκυμοσύνη και για τους γονείς της που έχασε μέσα σε επτά μήνες. 

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η Φώφη Γεννηματά, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη όπου και βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 22/6. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ  μίλησε μεταξύ άλλων για τις προσπάθειες που έκανε για να γίνει μητέρα  και την απώλεια των γονιών της.

Για την απώλεια των γονιών της με διαφορά 7 μηνών, αλλά και τους λόγους που άργησε να ασχοληθεί με την πολιτική η ίδια είπε:

"Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον θάνατο και την οργή που φέρνει για την απώλεια. Παλεύαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Με επτά μήνες διαφορά έφυγαν οι γονείς μου από τη ζωή. Πρώτα η μητέρα μου και μετά ο πατέρας μου. Μόνο αυτό μπορούσε να συμβεί με αυτούς τους ανθρώπους.

Ήταν μαζί από δεκατριών χρονών. Μια ζωή μαζί.

Δεν ήθελα να σκεφτεί ούτε ένας Έλληνας ότι θέλω να εκμεταλλευτώ το συναίσθημά τους για την απώλεια του πατέρα μου. Χρειαζόταν ένας χρόνος για να αφομοιώσουμε το πένθος. Ήταν ισχυρό το σοκ. Στην αρχή δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ τέτοια πράγματα. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Σκεφτόμουν ότι μια μέρα θα με ρωτήσει: Γιατί μαμά δεν ασχολήθηκες; Δεν τα έλεγε καλά ο παππούς;".

Η μητρότητα στη ζωή της

Μιλώντας για τη μητρότητα και την απόκτηση του πρώτου της παιδιού τη στιγμή που οι γιατροί της έδιναν πολύ λίγες πιθανότητες να τα καταφέρει η Φώφη Γεννηματά εξομολογήθηκε:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν και το σέβομαι. Εγώ δεν είμαι έτσι.

Ήμουν μόλις 22 ετών όταν μου το είπαν. Δεν έγινε εύκολα. Προσπαθούσα δέκα χρόνια να μείνω έγκυος. Με πολλές αποτυχίες και αναποδιές.

Αλλά πάντα στη ζωή αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα έχω τρία παιδιά και χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς οι γονείς μου δεν πρόλαβαν να τα γνωρίσουν. Έφυγαν και με αυτόν τον καημό».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ