Θρήνος για 20χρονο φοιτητή - ντελιβερά: Σκοτώθηκε με το μηχανάκι του στην Ηλιούπολη

Τραγωδία στην Ηλιούπολη...

Χθες το βράδυ, ένας 20χρονος φοιτητής που εργαζόταν ως delivery για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του, έχασε τη ζωή του σε δρόμο της Ηλιούπολης.

Ο άτυχος Αλέξανδρος Κουτρούλης, που δεν φορούσε κράνος, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής του να κοπεί βία και πρόωρα στην άσφαλτο.

Απαρηγόρητοι ο αδελφός του, Σπύρος και ο πατέρας του, μιλώντας στο δελτίο του Star, ζήτησαν να παρθούν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας, ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα.

«Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με 40 βαθμούς Κελσίου» ανέφερε συντετριμμένος ο αδελφός του, κρατώντας στα χέρια την φωτογραφία του.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή τόνισε «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεκτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη σχέση εργοδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από 50 κυβικά».

Δείτε το βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ