Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη από καρδιάς στη Μαρία Λεμονιά: Η γοητεία του Μίνωα Μάτσα & η πρώτη γνωριμία (φωτό)

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι...» αποκάλυψε η γοητευτική πολιτικός.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό Gala που κυκλοφορεί μαζί με το "Πρώτο Θέμα" και την δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά.

Η βουλευτής της ΝΔ σε μια σπάνια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για την "αλλαγή σελίδας" στη ζωή της, τον χωρισμό της μετά από 15 χρόνια, από τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη και τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν συνηθίζω να δίνω προσωπικές συνεντεύξεις. Όταν το κάνω, επιλέγω να μιλήσω σε δημοσιογράφους που ξεχωρίζω για το ήθος, την ποιότητα, την διακριτικότητα, την αισθητική τους άποψη. Ευχαριστώ την Μαρία Λεμονιά που για άλλη μια φορά απέδειξε τον επαγγελματισμό που την διακρίνει και την ξεχωρίζει εδώ και πολλά χρόνια. Η Μαρία μου έκανε την πρώτη μου συνέντευξη πριν 20 χρόνια, σε ένα αφιέρωμα στις γυναίκες δικηγόρους της Αθήνας. Αργότερα, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, η πρώτη μου προσωπική συνέντευξη ήταν πάλι στην Μαρία. Όπως και αργότερα όταν πολιτεύτηκα για πρώτη φορά στην Α Αθηνών αλλά και όταν ήμουν υπουργός τουρισμού την περίοδο 2012-2014. Στα επόμενα... @lemoniamar Θερμές ευχαριστίες και στο Νικόλα Κομίνη για τις εξαιρετικές φωτογραφίες! @nkom2000

A post shared by Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) on

 

Σχετικά με το διαζύγιό της, η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε «Είναι ωραίο να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τον κόσμο που σε ξέρει, σε πιστεύει και σε ακολουθεί. Υπό αυτή τη λογική θεώρησα ότι είναι πιο σωστό να είμαι και εγώ εκείνη που θα ανακοινώσει ότι γύρισα σελίδα στην προσωπική μου ζωή. Κάθε χωρισμός κρύβει και μια δυσκολία. Σηματοδοτεί ένα τέλος. Κάθε τέλος είναι και ένα μικρό πένθος. Με τον πρώην σύζυγό μου διατηρώ πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι...».

«Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει το αντίθετο άλλωστε, όταν περάσαμε 15 χρόνια μαζί και έχουμε μοιραστεί ένα κομμάτι της ζωής μας; Όταν αντιληφθήκαμε ότι τα πράγματα έκαναν τον κύκλο τους, δεν εθελοτυφλήσαμε, αντιθέτως σκεφτήκαμε ότι είναι καλύτερο να πάμε παρακάτω...» ανέφερε για τη σχέση την με τον πρώην σύζυγό της.

 

 

Όσον αφορά, δε, τη νέα σελίδα στη ζωή της και τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα είπε «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής. Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνέντευξη για το περιοδικό Gala στην εξαιρετική δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά. «Ο τουρισμός φέτος δεν αποτελεί μόνο ένα μεγάλο στοίχημα αλλά και ένα μεγάλο ρίσκο. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτή η περίοδος δεν θα θυμίζει σε τίποτα καμία προγενέστερη. Ούτε καν αυτές των περιόδων της οικονομικής κρίσης. Το υγειονομικό θέμα είναι πρωτεύον κι από την στιγμή που έχουμε προστατευθεί όπως έχουμε προστατευθεί ως χώρα, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ πώς θα δεχτούμε τους επισκέπτες για να μην χαλάσουμε την θετική κατάσταση που δημιουργήσαμε και την εικόνα που χτίσαμε. Απαιτείται προσπάθεια, ισορροπία και θα πρέπει να μην δημιουργούμε φρούδες ελπίδες για πράγματα που δεν μπορούν να επιτευχθούν. Είναι μια πρωτόγνωρη συγκυρία και επομένως απαιτείται σύνεση». «Είμαι οπαδός της σχολής που λέει πως όταν είσαι στην μέση της κρίσης δεν κάνεις επικοινωνία. Μέσα στην δίνη της πανδημίας, όλα δείχνουν να είναι πολύ ρευστά. Όταν μεγάλες τουριστικές αγορές παραμένουν κλειστές για την Ελλάδα, τι να πεις και σε ποιούς; Κακά τα ψέματα. To πρόβλημα αυτή την στιγμή στον Ελληνικό Τουρισμό δεν είναι η προβολή, αλλά η αποτελεσματική διαχείριση». @galagreece @lemoniamar #interview #tourism photo credits @nkom2000

A post shared by Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) on

 

Συμπλήρωσε, δε, πως «Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα. Έχει γράψει πολύ ωραία μουσική τόσο για το θέατρο όσο και για τον κινηματογράφο, αλλά και πολλά τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μας, αλλά πολύς κόσμος ίσως αγνοεί ότι είναι δικά του. Είναι ωραίο να συναντιούνται τα φαινομενικά αντίθετα και να εμπλουτίζονται. Είναι ένας πολύ εποικοδομητικός τρόπος εξέλιξης των πραγμάτων».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ