Η 10χρονη που απήγαγε η 33χρονη κατέθεσε: «Με μακιγιάρισε, με φωτογράφισε, έβριζε την μαμά, video calls με μαύρο»

Όσα φέρεται να αποκάλυψε στην κατάθεσή της η 10χρονη μαθήτρια...

Παρουσίασε παιδοψυχολόγου κατέθεσε τελικά στους αστυνομικούς, η 10χρονη που απήχθη από την 33χρονη έξω από το σχολείο της στην Θεσσαλονίκη.

Το κορίτσι αποκάλυψε στην ΕΛ.ΑΣ. σημαντικά στοιχεία για τις 44 ώρες της κράτησής της από την κατηγορούμενη.

Το κορίτσι φαίνεται πως θυμάται πολλά από όσα συνέβησαν κατά το διάστημα της κράτησής της και πριν την χορήγηση των ναρκωτικών ουσιών.

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η ... μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο» φέρεται να είπε η 10χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

«Όταν μπήκαμε στην πολυκατοικία, μου είπε η... "Τώρα θα πάμε σιγά σιγά για να μην μας ακούσουν οι γείτονες". Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες» φέρεται να είπε το κορίτσι στην κατάθεσή του, ενώ συμπλήρωσε πως η κοκκινομάλλα που κατηγορείται για την απαγωγή της, μίλησε και στο τηλέφωνο με μια γυναίκα που της είπε πως θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή. 

Μάλιστα, όπως κατέθεσε η 10χρονη, όταν η κατηγορούμενη πήγε να αγοράσει φαγητό, μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδε και την επιταγή αυτή. 

Το κορίτσι είπε, επίσης, «Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: "Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω"».

Στη συνέχεια, όπως φέρεται να κατέθεσε το παιδί, άρχισε να βρίζει την μητέρα της, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η 10χρονη είπε επίσης «Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά».

Όπως μετέδωσε το Mega, το κορίτσι έδωσε στην Αστυνομία ονόματα, τα οποία άκουσε στο σπίτι της 33χρονης, ενώ αναφέρθηκε και στο τρίτο πρόσωπο το οποίο είδε στο κινητό της 33χρονης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, το κοριτσάκι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν.

Μάλιστα, όπως φέρεται να είπε το παιδί στην κατάθεσή του, η 33χρονη την είχε μακιγιάρει.

Το κορίτσι περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και videocall που είχε η κατηγορούμενη για την απαγωγή της με έναν άνδρα.

«Η... μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βιντεοκλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι... Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ..., από κάτω έγραφε Α... και μετά έγραφε Φ... Μιλούσαν στα αγγλικά» φέρεται να υποστήριξε η 10χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ