Ερωτευμένος & νιόπαντρος - Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γίνεται 44 ετών & μπαμπάς σε 1 μήνες (Φωτό)

"Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή"

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περνά μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λίγο πριν το κόκκινο χαλί!!! @lenakidrs #mylady #mygirl #mywoman #beforeredcarpet #mostra #venezia #filmfestival photo and taxedo by @takisgiannetos dress by @mirodesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του, την επίσης ηθοποιό Λένα Δροσάκη, πριν από μερικές εβδομάδες, η οποία τον Αύγουστο θα γεννήσει τον γιο τους.

Κουμπάροι στον γάμο που τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ήταν η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη και ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας.

 

Με αφορμή τα 44α γενέθλιά του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο του.

«Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια! Μεσ’ το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η αδερφούλα μας νυφούλα #siblings #siblinglove #oursister #ourlove #wedding #festivallife ? @petrossofikitis #gracias #muchasgracias #paratodos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αlex? (@drosic__) στις

Σας λατρεύω καρδιά μου! 44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall

 

Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα.

 

Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε.

 

Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis ? @harristheevents ? Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ