Η στιγμή που ο κροκόδειλος δάγκωσε πιτσιρίκα στο κεφάλι & τον τράβηξε για μεζέ στη λίμνη – Έπαιζε με την αδελφή του αμέριμνος (Φωτό)

Δείτε τι συνέβη…

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένα 6χρονο αγόρι από το Μεξικό, επειδή τον δάγκωσε κροκόδειλος στο κεφάλι και το έσυρε στο νερό προσπαθώντας επί δέκα λεπτά να το πνίξει

 

Σύμφωνα με το mexiconewsdaily.com, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο νεαρός έπαιζε με την αδελφή του κοντά στην παραλία Ελ Παλμάρ. Τα δύο αδέλφια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, απομακρύνθηκαν από τους γονείς του για να εξερευνήσουν το σημείο εκβολής ενός ποταμού, όπου ζουν πολλοί κροκόδειλοι.

Αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν με φρίκη το σαρκοβόρο ερπετό να αρπάζει το παιδί από το κεφάλι, να το σέρνει στο νερό και να προσπαθεί να το πνίξει επί δέκα λεπτά δαγκώνοντάς το στα χέρια, το στήθος, τα πόδια και το κεφάλι.

 

Διασώστες και τουρίστες πέταξαν πέτρες στον μήκους τριών μέτρων κροκόδειλο για να απελευθερώσει από τα θανατηφόρα σαγόνια του το αγόρι.

Φωτογραφίες: mexiconewsdaily.com

 

Ο εξάχρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ