Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Τα λιονταράκια με τις 3 μέρες διαφοράς γενεθλίων – Τα best of ενός μεγάλου έρωτα (Φωτό & Βίντεο)

Χρόνια πολλά!

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και δε διστάζουν να μοιράζονται την ευτυχία τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους όταν βρίσκουν ευκαιρία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAA party.... #letsdance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

 

 

Με αφορμή τα γενέθλιά τους που έχουν και οι δύο με τρεις μέρες διαφοράς, η Λατίνα superstar δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο από κοινά τους στιγμιότυπα και οικογενειακές στιγμές, μέσα από το οποίο του ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exactly where we need to be ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Με soundtrack το κομμάτι του Frankie Valli του 1967 “Can’t Take My Eyes Off You”, το video ξεκινά με φωτογραφίες του Rodriguez ως παιδί, προτού ξεκινήσει την καριέρα του στο MLB. Στη συνέχεια εμφανίζεται στη ζωή του η Lopez. Τους βλέπουμε να μοιράζονται γλυκά φιλιά και τρυφερές στιγμές καθώς παίζει το ρομαντικό τραγούδι, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται και τα παιδιά τους.

 

 

«Βρίσκεσαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και κάθομαι εδώ στο στούντιο να σε παρακολουθώ και σκέφτομαι πως θέλω μόνο να είμαι εδώ μαζί σου, να γελάω και να απολαμβάνω τη ζωή μαζί σου. Όπως κι αν είναι, όπου κι αν είναι αυτό, δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα του post η Lopez και συμπλήρωσε «Είναι ευλογία που έχω εσένα, χρόνια πολλά 13αρι μου.»

 

 

Πράγματι, η Jennifer Lopez έγινε 51 και φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ