Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του George Floyd: Έτσι ξεκίνησαν όλα - «Μην πυροβολείτε» εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς

Δείτε το συνταρακτικό βίντεο…

Ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα σχετικά με τη δολοφονική σύλληψη του George Floyd που προκάλεσε παγκόσμια κινητοποίηση κατά της αστυνομικής βίας σε όλο τον κόσμο.

 

 

Σε αυτά φαίνεται η σύλληψη του George Floyd από τη στιγμή που οι αστυνομικοί πλησιάζουν το αυτοκίνητό του και χτυπούν το τζάμι του οδηγού.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My hero, the pain was so deep it hijacked my life for weeks. It brought tears to my eyes. This was a murder. We can’t stand for this! Justice for #georgefloyd??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SBampo (@im_bampo_im_a_legend) στις

 

Εκείνος αμέσως ανοίγει την πόρτα και από εκεί και πέρα αρχίζει το μαρτύριό του μέχρι να ξεψυχήσει κάτω από το γόνατο του Chauvin.

 

 

Μάλιστα στο βίντεο που έφερε στο φως η DailyMail, ακούγεται ο Floyd να ρωτάει αν οι αστυνομικοί θα τον πυροβολήσουν, αναφέροντας ότι έχει κλειστοφοβία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καθίσει μέσα στο αυτοκίνητο. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί τον ρωτούν αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

 

 

Ο Floyd φαίνεται τρομοκρατημένος στη θέα των αστυνομικών ενώ δεν προβάλλει καμία αντίσταση.

 

 

Παρακαλεί τους αστυνομικούς να μην τον πυροβολήσουν, τους λέει ότι πρόσφατα έχασε τη μητέρα του ενώ τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια του.

 

 

Σύμφωνα με ανεξάρτητη αυτοψία ο George Floyd πέθανε λόγω «ασφυξίας από παρατεταμένη πίεση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ