Η Sarah Jessica Parker σε «ρόλο» Βάσιας Τριφύλλη! Προξενήτρα σε υπερπαραγωγή για τηλεοπτικά ταιριάσματα ζευγαριών με σκοπό τον γάμο (Φωτό)

Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα αναλάβει το ρόλο της εκτελεστικής παραγωγού σε εκπομπή γνωριμιών

 

Η Sarah Jessica Parker συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής του «Love Island» ITV America για να δημιουργήσει μια νέα εκπομπή γνωριμιών.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚 @sarahjessicaparker #sarahjessicaparker #sjp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dedicated with love to... (@carrie_bradshaw_fan) στις

Σύμφωνα με το Deadline, η πρωταγωνίστρια του «Sex and the City» θα λειτουργήσει ως εκτελεστική παραγωγός στο Swipe Swap - «ένα ραντεβού ως κοινωνικό πείραμα» που δημιουργήθηκε από την ITV America και την εταιρεία παραγωγής της Πάρκερ «Pretty Matches Productions».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mickey @mickeymouse #fan#disney#mickey#carriebradshaw#sarahjessicaparker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie (@mariecs1) στις

Η σειρά, που θα προβληθεί στο αμερικανικό κανάλι Lifetime, σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει «δύο αδέσμευτα άτομα που ανταλλάσσουν θέσεις και ο ένας υιοθετεί τον τρόπο ζωής του άλλου».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robe fleuries on adore #tendance#mode#fleurs#classe#carriebradshaw#sarahjessicaparker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie (@mariecs1) στις

«Από το να ζεις στο σπίτι του άλλου και να επισκέπτεσαι τα αγαπημένα του στέκια, μέχρι να γνωρίζεις τους στενότερους φίλους και την οικογένεια του - όλα για την αναζήτηση του ρομαντισμού», αναφέρει η ανακοίνωση της σειράς, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un peu corsaire mais on adore panta court et escarpins pour casser le naturel un effet mode garantie #style#chic#mode#carriebradshaw#sarahjessicaparker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie (@mariecs1) στις

Πάντως όπως σημειώνει το δημοσίευμα η Πάρκερ δεν αναμένεται να εμφανιστεί μπροστά από τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ