Ο Κώστας Κυρανάκης γαμπρός! Ο ρομαντικός γάμος στην Κύθνο & η γοητευτική δικηγόρος νύφη με το υπέροχο νυφικό (Φωτό & Βίντεο)

Η δημόσια εξομολόγηση στη σύζυγό του μια μέρα μετά τον γάμο

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στην Κύθνο ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης και η Ελένη Αθερινού.

Ο βουλευτής αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του στη Νάξο στις 11 Ιουλίου, όμως η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του.

Τελικά, το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο 22 Αύγουστου, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται με λίγους φίλους και συγγενείς.

Στο γάμο του γαλάζιου βουλευτή παρευρέθηκε και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τον κ. Κυρανάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s the final countdown! @kyranakis @eleni__ath

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Zacharaki (@sofia_zacharaki) στις

Η δημόσια εξομολόγηση στη σύζυγό του μια μέρα μετά τον γάμο

Μια φωτογραφία από το μυστήριο του γάμου του με την Ελένη Αθερινού ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης.

Ο κ. Κυρανάκης μια ημέρα αργότερα αποφάσισε να δώσει ένα στιγμιότυπο από την ώρα του μυστηρίου.

«Για όσα πέρασαν και για όσα θα έρθουν. Σ’ αγαπάω πολύ», έγραψε ο Κώστας Κυρανάκης πάνω από τη φωτογραφία, απευθυνόμενος στην, εδώ και 24 ώρες, σύζυγό του.

Ο Κώστας Κυρανάκης μιλά για τη νέα του ζωή!

Η Σάσα Σταμάτη από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» συνάντησε τον κ. Κυρανάκη στην παραλία του Αγίου Κοσμά, και συζήτησε μαζί του μεταξύ άλλων για την απόφασή του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος ήταν αποτέλεσμα κεραυνοβόλου έρωτα ή σχέσης ετών, που δοκιμάστηκε στον χρόνο;

Με την Ελένη ξεκινήσαμε να βγαίνουμε αρχές του 2015, αν και την είχα γνωρίσει κάποια χρόνια νωρίτερα. Έπειτα από σχεδόν 6 χρόνια σίγουρα είναι μια σχέση που δοκιμάστηκε στον χρόνο. Όπως κάθε σχέση είχε τις δυσκολίες της. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες. Αλλά θεωρώ ότι αν ένα ζευγάρι ξεπερνά τα προβλήματα, έρχεται πιο κοντά και η σχέση γίνεται πιο βαθιά, πιο ουσιαστική. Αυτό νομίζω ότι έγινε και με εμάς.

Γνωριστήκατε όσο ήσασταν στην πολιτική ή νωρίτερα;

Εκείνη την περίοδο ήμουν πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οπότε είχα ενασχόληση με την πολιτική, αλλά όχι όπως σήμερα. Θυμάμαι πως όταν της ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να κατέβω βουλευτής στη Β’ Αθήνας ήταν πολύ αρνητική. Θεωρούσε ότι θα με αλλάξει ως άνθρωπο η πολιτική. Σήμερα δεν έχει την ίδια άποψη. Εχει καταλάβει ότι παραμένω ο ίδιος και με στηρίζει πολύ, πράγμα που είναι σημαντικό για μένα. Οπως επίσης σημαντικό είναι ότι η ίδια έχει τη δουλειά της (είναι δικηγόρος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία) και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, κάτι που την καθιστά ανεξάρτητη. Τη θαυμάζω γι’ αυτό.

Πώς αποφασίσατε να πάτε κόντρα στον κορωνοϊό και τελικά να παντρευτείτε σε αυτή τη συγκυρία;

Η απόφαση να παντρευτούμε ήρθε αρκετά πριν από την πανδημία. Μάλιστα, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την πρώτη ημερομηνία, όπως και τα πλάνα μας για τους φίλους που θέλαμε να είναι παρόντες. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα ο γάμος μου να είναι όσο πιο απλός γίνεται. Πιστεύω ότι η απλότητα βοηθά αυτές τις στιγμές να κρατούν την ουσία και την αυθεντικότητά τους.

Γιατί στην Κύθνο;

H Kύθνος είναι ένα νησί που αγαπάμε πολύ και οι δύο. Το είχαμε επισκεφθεί αρκετές φορές και έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές εκεί. Τρία χρόνια πριν, σε μια απογευματινή βόλτα στην παραλία της Αοσσας, στην ανατολική πλευρά του νησιού, βρήκαμε ένα εκκλησάκι πάνω σε έναν βράχο. Εκεί μου μπήκε πρώτη φορά η ιδέα. Τελικά τα έφερε έτσι η ζωή και παντρευτήκαμε στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην Κύθνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για να γίνει αυτός ο γάμος μάς βοήθησαν οι άνθρωποι του νησιού, με τα τοπικά προϊόντα τους, τα μαγαζιά τους και τη δουλειά τους. Νέα παιδιά, που μένουν εκεί όλο τον χρόνο και πλέον τους νιώθουμε σαν οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στην Κύθνο. Είναι ένα νησί που σημαίνει πολλά για μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ