Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναγγέλλει τον γάμο της στη Βάρκιζα με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου (Φωτό)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της

Μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είναι φουλ ερωτευμένη και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και μπορεί η σχέση τους να μη μετράει πολύ καιρό αλλά και οι δυο είναι σίγουροι για την αγάπη τους!

Η αναγγελία του γάμου τους είναι πλέον γεγονός, αφού δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Εστία και ο γάμος θα γίνει στη Βάρκιζα.

«Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα», αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία γάμου.

Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

O δικηγόρος ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά.

Και μπορεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να κρατάει χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της ωστόσο οι αναρτήσεις της στο Instagram μαρτυρούν πόσο ερωτευμένη είναι όπως και οι φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε το ζευγάρι στα Κουφονήσια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ