Ο Γιάσερ Αραφάτ ‘’τρομάζει’’ από τον τάφο του – Η γυναίκα του Σούχα, απειλεί να φέρει στην δημοσιότητα τα μπλοκάκια και να ‘’ρίξει’’ την Φατάχ

Τρόμος για το αρχείο Αραφάτ! 

Η Σούχα Αραφάτ, χήρα του ιστορικού αρχηγού της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Γιασέρ Αραφάτ, απείλησε τη σημερινή παλαιστινιακή ηγεσία ότι τα μπλοκάκια με τις σημειώσεις του άντρα της μπορεί να δουν το φως της δημοσιότητας και να κάνουν μπαμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suha Arafat سهى ياسر عرفات (@officialsuhayasserarafat) στις

«Αν θέλουν να μου ανοίξουν τις πύλες της κόλασης, θα το κάνω και εγώ είπε. Και έχω το προσωπικό ημερολόγιο του Γιασέρ.  Εάν δημοσιεύσω έστω και ένα μικρό απόσπασμα από αυτά που έγραψε για αυτούς, θα τους εκθέσω στον λαό τους », δήλωσε η χήρα του σε συνέντευξή της στις ειδήσεις στο τηλεοπτικό κανάλι Kan TV. 

Τόνισε ότι η εκστρατεία εναντίον της και της οικογένειάς της οργανώνεται από στελέχη πολιτικών και συμβούλων του Παλαιστίνιου Προέδρου Μαχμούντ Αμπάς. «Δεν έχει καμία σχέση με αυτό, αλλά τον οδηγούν. Αγαπώ τον Άμπου Μαζέν, αλλά όλοι γύρω του θέλουν να καταστρέψουν την οικογένεια Αραφάτ », είπε σύμφωνα με το english.aawsat.

Να σημειώσουμε πως τα σημειωματάρια στα οποία σημείωνε τις σκέψεις του ο αρχηγός της ΟΑΠ τα έβαζε στην τσέπη του στρατιωτικού πουκαμίσου του, και μόλις γέμιζε το αντικαθιστούσε με καινούργιο.

Υποτίθεται ότι τα σημειωματάρια αυτά τα έδινε σε έμπιστο συνεργάτη του και έπειτα κλειδώνονταν σε ένα συρτάρι της προεδρικής κατοικίας στη Ραμάλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gaza international airport 1998. مطار غزه الدولي . #Gaza#palestine #peace#yasserarafat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suha Arafat سهى ياسر عرفات (@officialsuhayasserarafat) στις

 

Η Σουχά Αραφάτ, που διαμένει στη Μάλτα, έγραψε στη σελίδα της στο Instagram στις 21 Αυγούστου ότι ζητά συγγνώμη «στο όνομα του παλαιστινιακού λαού» για ορισμένα κόμματα που χτυπούν τα ΗΑΕ... 

Τέλος να σημειώσουμε πως κανείς δεν γνωρίζει αν όντως αυτά τα σημειωματάρια υπάρχουν... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ