Γι αυτόν τον δισεκατομυριούχο άφησε η Μιράντα Κερ τον Ορλάντο Μπλουμ; (Φωτό)

Δεν πήρε και πολύ βαριά τελικά το χωρισμό της από τον Ορλάντο Μπλουμ η Μιράντα Κερ, η οποία βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!

Δεν πήρε και πολύ βαριά τελικά το χωρισμό της από τον Ορλάντο Μπλουμ η Μιράντα Κερ, η οποία βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του!


Λίγους μόλις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό, το τοπ μόντελ από την Αυστραλία είναι σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο η νέα σύντροφος του αυστραλού δισεκατομμυριούχου Τζέιμς Πάκερ, ο οποίος είναι επικεφαλής μίας αυτοκρατορίας καζίνο.

Η 30χρονη Κερ, η οποία χώρισε τον Οκτώβριο με τον 36χρονο Μπλουμ ύστερα από τρία χρόνια γάμου, φέρεται ότι ξεκίνησε να βγαίνει με τον 46χρονο Τζέιμς πριν από τρεις μήνες, αφού και ο ίδιος χώρισε από τη σύζυγό του Έρικα Μπάξτερ.


Οι δύο οικογένειες είχαν κάνει μαζί διακοπές στα νησιά Μπόρα Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας, τον Μάιο του 2012. Τότε, η Κερ, ο Μπλουμ και ο γιος τους Φλιν απολάμβαναν τη φιλοξενία του Πάκερ μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του Ίντιγκο και Τζάκσον. Τα δύο ζευγάρια ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με 45 μέρες διαφορά.

Ο Πάκερ, ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αυστραλία και η εν διαστάσει σύζυγός του έχουν τρία παιδιά, ενώ η Μιράντα και ο Ορλάντο έχουν ένα.

huffingtonpost.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ