Διαμαντής Καραναστάσης για την Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου»

Η γνωριμία τους και το ταξίδι στη Χάλκη... 

Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, Διαμαντής Καραναστάσης.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και με αγαπάει πολύ. Είναι σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο ίδιος για την επικεφαλής του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

και τώρα.... #χαλκη ?☀️? #summer2020

A post shared by Diamantis Karanastasis (@d4cee) on

 

Οι δυο τους βρέθηκαν, φέτος το καλοκαίρι στην όμορφη Χάλκη, όπου πέρασαν υπέροχες στιγμές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Διαμαντής Καραναστάσης στα social media. 

 

Δημοσιεύτηκε από Diamantis Karanastasis στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

 

«Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά μου και τη ζωή μου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη» τόνισε, μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, για τη σχέση της γνωστής πολιτικού με τον γιο και την κόρη του. 

 

Δημοσιεύτηκε από Diamantis Karanastasis στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020

Αποκάλυψε, δε και πως έγινε η γνωριμία τους. «Την περίοδο του δημοψηφίσματος της έστειλα ένα mail χωρίς να γνωριζόμαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή μου να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα που έκανε. Δεν βρεθήκαμε τότε, παρά μήνες αργότερα, σε μια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαμε και της είπα αστειευόμενος να κοιτάξει το mail της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

After Philoctetes performance #zoikonstantopoulou

A post shared by Enke Fezollari (@enke_fezollari) on

 

Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα μέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαμε να μιλήσουμε την επομένη, γιατί τότε ήταν έτοιμη να ανακοινώσει το κόμμα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαμε να συναντιόμαστε, να συζητάμε για πράγματα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουμε τα πράγματα που μας απασχολούν, έχοντας απέναντί μου ένα σπάνιο μυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ