Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο - Πρέπει να χαρίσετε μερικές ώρες στον εαυτό σας

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ίσως πρέπει να δείτε λίγο πιο σοβαρά και στην λεπτομέρεια τους θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή, την άσκηση και γενικότερα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μην ξεχνάτε ότι οι καθημερινές μας συνήθειες, καλές ή κακές, είναι αυτές που επηρεάζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την ποιότητα της ζωής και της υγείας μας. Σε μια ομολογουμένως απαιτητική περίοδο για σας τους Κριούς, η μόνη σας προτεραιότητα που μπορείτε να ελέγξετε είναι πώς συμπεριφέρεστε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Η Αφροδίτη μπορεί να φανεί βοηθητική και σε θέματα δουλειάς, στις σχέσεις με συνεργάτες. Το Σάββατο θα είναι πιο απαιτητικό μέχρι το απόγευμα, ίσως γιατί έχετε εκκρεμότητες που κουβαλάτε από όλη την εβδομάδα, αλλά πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε κι ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα. Πιο χαλαρά τα πράγματα τις απογευματινές ώρες και την Κυριακή θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να περάσετε κάποιες ώρες χωρίς να νιώθετε ότι υπάρχει κάτι επείγον που πρέπει να λύσετε. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με πρακτικά θέματα των οικονομικών σας, για να ξέρετε που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα είναι ο φύλακας άγγελος σας από σήμερα μέχρι τις 27/10, αφού θα βοηθήσει όχι μόνο τη διάθεση σας, αλλά και την προσωπική σας ζωή. Αν είστε μόνοι-ες θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Αν είστε σε σχέση τώρα θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να έχετε λίγο χρόνο μαζί του-ης να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα. Σαφώς και οι σχέσεις με φίλους και οι κοινωνικές σας επαφές θα επωφεληθούν. Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, από το απόγευμα του Σαββάτου κι έπειτα. Η πολύ αρμονική και γλυκιά όψη, που σχηματίζει το φεγγάρι το βράδυ του Σαββάτου με την Αφροδίτη, είναι εγγύηση για ένα όμορφο Σαββατόβραδο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ένα υπέροχο δείπνο. Η Σελήνη στο ζώδιο σας πάντα θα σημαίνει την επιστροφή στα απλά της ζωής και την ικανοποίηση των αισθήσεων σας κι αυτό πρέπει να είναι ο στόχος σας Ταύροι μου, τουλάχιστον αυτό το Σαββατοκύριακο. Το μεσημέρι της Κυριακής θα είναι λίγο πιο ανήσυχο ή μπορεί να προκύψει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μέχρι τις 27/10 δίνει έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να κάνετε αλλαγές και διακοσμητικές παρεμβάσεις στο δωμάτιο ή το σπίτι σας, να διοργανώσετε κάποιες οικογενειακές ή φιλικές συναντήσεις στο χώρο σας για να περάσετε καλά με φίλους και συγγενείς. Άλλοι μπορεί να περνάτε λίγο περισσότερο χρόνο στο χώρο του σπιτιού όχι απαραίτητα γιατί το επιβάλλουν οι συνθήκες, αλλά γιατί αυτή μπορεί να είναι η διάθεση σας. Με εξαίρεση τις ώρες μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, που μπορεί να τρέχετε για διάφορες δουλειές ή να έχετε υποχρεώσεις, το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο είναι σχετικά πιο χαλαροί οι ρυθμοί, μολονότι δεν θα πετάτε τη σκούφια σας για εξόδους. Κι εδώ που τα λέμε, στο τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας καλύτερα θα ήταν αν μπορούσατε να χαλαρώσετε κάπως σπίτι σας με την ιδανική για εσάς παρέα και χωρίς πίεση.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ