Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; - Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Τον άξονα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας επηρεάζει η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα, χωρίς απαραίτητα να είναι άσχημα. Δηλαδή, μπορεί να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα, ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μην βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη, δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν ξέρω αν ξέρετε από διαλογισμό ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι… Βούδες του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς θέλουν κάτι να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη αυτή πάντως, πέρα από απρόοπτα, μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αντίθεση Ερμή-Ουρανού, ακριβώς επειδή επηρεάζει τους ψυχολογικούς οίκους στο ωροσκόπιο σας, μπορεί να σας κάνει σήμερα εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με συγκεκριμένη αιτία. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με ένα συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ