Ο γάμος σήμερα οριστικά: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη - με το πρώτο νυφικό, η τραγουδίστρια μια μέρα πριν παντρευτεί τον Σπύρο Δημητρίου (Φωτό & Βίντεο)

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά λίγες ώρες πριν τον γάμο τους...

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη απόψε το βράδυ θα ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της στο πλευρό του συντρόφου της Σπύρου Δημητρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) στις

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για σήμερα, 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια και θέλησε να ζήσει την προκαθορισμένη ημερομηνία την ωραιότερη στιγμή της ζωής της.

Με απόλυτη διακριτικότητα και ενημερώνοντας μόνο το κοντινό τους περιβάλλον ο γάμος θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Η επιλογή του μέρους δεν ήταν τυχαία αφού ο γνωστός ποινικολόγος είναι ιδιαίτερα δεμένος με τις Σπέτσες. Μαζί τους ταξίδεψαν τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα κι ανάμεσά τους είναι ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα είναι ένας από τους κουμπάρους, μαζί με την σύζυγό του , Σοφία Πολυζωγοπούλου και η δεύτερη κουμπάρα των μελλόνυμφων, Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου διοργάνωναν ένα μικρό πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκαν οι στενοί συγγενείς και οι λιγοστοί καλεσμένοι.

Στη φωτογραφία από το πάρτι απεικονίζεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία φορά ένα λευκό φόρεμα που παραπέμπει σε νυφικό, ο Σπύρος Δημητρίου και οι τρεις κουμπάροι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του. Το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε στο μαγαζί που διατηρεί η καλή του φίλη Σάννυ Μπαλτζή, στο Χαλάνδρι. Μπορεί η διάθεσή του να μην ήταν καλή αλλά φαίνεται πως είχε ανάγκη από δικούς του ανθρώπους. Εκείνη όμως δεν ήταν μόνη της.

Η πρώτη του συνάντηση με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν μάλλον μοιραία. Οι δυο τους πέρασαν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας και αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά την επόμενη μέρα. Μετά από μια εβδομάδα με αλλεπάλληλες συναντήσεις ο δικηγόρος ήταν πια σίγουρος για τα συναισθήματά του και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», έγινε γνωστό πως το ζευγάρι θα καταφθάσει το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου με καΐκια και φυσικά παραδοσιακή μουσική.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε «η ώρα η καλή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ