Με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη & του Σπύρου Δημητρίου – Τι είπε ο γαμπρός στη Ζήνα Κουτσελίνη (Φωτό & Βίντεο)

"Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ"

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, βρέθηκε ο σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, έκανε κάποιες διστακτικές δηλώσεις για την καλή του.

 

 

Ο ποινικολόγος μπορεί να βρέθηκε στην εκπομπή για επαγγελματικούς λόγους, αλλά ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τον γάμο του με την τραγουδίστρια που θα γίνει τον Οκτώβρη.

 

 

«Θα μας παντρέψει η Σάννυ Μπαλτζή. Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ. Με τον κύριο Λύτρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις γιατί όπως σας είπα αρνείται να μου κάνει δώρο και νομίζει ότι με συμβουλές και με ευχή θα τη γλιτώσει», είπε χιουμοριστικά για τους μέλλοντες κουμπάρους του ο γνωστός δικηγόρος.

 

 

Όσο για την ημερομηνία του γάμου φαίνεται πως θα είναι η 10η Οκτωβρίου. Μάλιστα, συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε πως το προσκλητήριο του ζευγαριού μοιάζει με εισιτήριο συναυλίας και είναι σε τόνους του λευκού και του γαλάζιου.

 

 

 

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για την αγαπημένη του, ο αρραβωνιαστικός της διάσημης τραγουδίστριας είπε: «Γίνονται θαύματα»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ