Φαίδρα Θεοδώρα Μαρασλή: Η κόρη του συμβόλου θηλυκότητας των 90s ξεπέρασε τη μαμά της – Τα όνειρα για την πασαρέλα της 18χρονης καλλονής (Φωτό & Βίντεο)

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα πιο όμορφη από ποτέ…

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα μεγάλωσε! Η Φαίδρα Θεοδώρα είναι πλέον 18 ετών και ήδη έχει δείξει πόσο πολύ μοιάζει στη μαμά της.

Η μοναχοκόρη της γνωστής ηθοποιού, καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία ναυτιλιακών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή φαίνεται πως έχει την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της μαμάς της.

 

Είναι ψηλή, μελαχρινή, με πανέμορφα μάτια και με κάθε δημοσίευση της στο Instagram τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η ίδια έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της, στο instagram τουλάχιστον όπου εμφανίζεται ως Φαίδρα Μπάρμπα και όχι Μαρασλή, όπως είναι το επίθετο του πατέρα της με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση, μετά από απόφαση του ίδιου.

Στα 14 της χρόνια, η έφηβη τότε κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, φωτογραφίζεται με τη διάσημη μαμά της για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ. Η Μπάρμπα δηλώνει πως κάθεται σούζα μόνο στη Φαίδρα, η οποία εκτός από κούκλα, έχει το δικό της, ανεξάρτητο χαρακτήρα.

Η Φαίδρα Μαρασλή κάνει ήδη τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο μόντελινγκ και ήδη έχει κάνει catwalk, φορώντας δημιουργίες της Υβόννης Μπόσνιακ.

 

 

Σύμφωνα, όμως, με τη μαμά της, η Φαίδρα είναι αρκετά πιο συντηρητική από ότι υπήρξε η ίδια η Βάνα την επαναστατική και άκρως απελευθερωμένη δεκαετία του ’90.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ