«Έχω καρκίνο»: Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα - Τι δήλωσε ο ηθοποιός (Φωτό)

«Αρχίζω θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου»

Ο 70χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε χθες το βράδυ σε μήνυμά του στο Twitter ότι έχει λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου, και ότι αρχίζει θεραπεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bridges (@thejeffbridges) στις

"Όπως θα έλεγε ο Dude: νέα σκ**ά ήρθαν στο φως", γράφει στο μήνυμά του, χρησιμοποιώντας γνωστή ατάκα από τον ρόλο του ως "Dude" στην καλτ ταινία των αδερφών Κοέν "Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι".

"Διαγνώστηκε ότι έχω λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια, είμαι τυχερός διότι έχω μια σημαντική ομάδα γιατρών και η πρόγνωση είναι καλή", συνεχίζει στο μήνυμά του στο Twitter με το οποίο ανακοινώνει στους θαυμαστές του την κακή είδηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

"Αρχίζω θεραπεία και θα σας ενημερώνω για την ανάρρωσή μου", καταλήγει ο Τζεφ Μπρίτζες, ο ηθοποιός που ήταν υποψήφιος επτά φορές για Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου και κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο το 2010 για τον ρόλο του στο "Crazy Heart".

Το 2009 ο Μπρίτζες κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Crazy Heart. Προέρχεται από οικογένεια ηθοποιών και από παιδί είχε συνεργαστεί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό Sea Hunt.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες ταινίες όπως Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998) και το True Grit για το οποίο έλαβε και την έκτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2010.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ