Η Βίκυ Σταυροπούλου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης – «Θα ξαναπάω ακόμα & αν δεν με καλέσει» (Φωτό & Βίντεο)

"Σαν ψέματα μου φαίνεται! Δεν το χόρτασα"

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου το πρωί της Παρασκευής, καλεσμένη της κόρης της και παρουσιάστριας.

 

 

Ξεκινώντας από την αρχή με τις «δύσκολες» ερωτήσεις, η Δανάη Μπάρκα ρώτησε τη μητέρα της γιατί είπε όχι στο πρωινό του MEGA.

 

 

«Γιατί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δύσκολο, σε συνδυασμό με το θέατρο δεν πίστευα ότι θα το καταφέρω. Με τρομάζει η τόσο μεγάλη έκθεση. Οι ηθοποιοί έχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας είναι ο ρόλος. Ή σε ένα παιχνίδι. Ενώ σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή, συμβάλλουν πολλοί άνθρωποι και αυτό μου φαίνεται πολύ δύσκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

 

«Νομίζω σε κάθε πρωτιά δική σου αισθάνομαι σαν να το ζω και εγώ και μάλιστα επί 100. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση, ήσουν εξαιρετική, και δεν το λέω επειδή είσαι κόρη μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για την τόλμη σου. Εγώ που έχω 20 χρόνια εμπειρία δε θα το τολμούσα», πρόσθεσε.

 

 

Τι της αρέσει, όμως, αλλά και τι θα ήθελε να αλλάξει στο «Πάμε Δανάη!»;

 

 

«Μου αρέσεις πολύ εσύ. Μου αρέσει η ομάδα και η χημεία σας. Μου αρέσει η διάθεσή σας και που προσπαθείτε ένα κάνετε κάτι στο οποίο δεν είναι εκπαιδευμένο το κοινό. Θέλετε να το προσεγγίσετε από διαφορετικό μονοπάτι. Θέλει πίστη και χρόνο όπως κάθε καινούργιο πράγμα. Αλλά η ενέργεια, η χημεία σας, εσύ και ο τρόπος που προσπαθείτε να εντάξετε κοινωνικά θέματα στην εκπομπή μου αρέσουν πολύ. Πιστεύω ότι θα ήθελα περισσότερο πλάκα, όπως έχεις εσύ στη ζωή σου, θα ήθελα αυτό να ενταχθεί στην εκπομπή», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

 

 

Μιλώντας για την πορεία της στα επαγγελματικά της, η ίδια υπενθύμισε ότι «Αν εξαιρέσουμε όταν έκλεισε το MEGA που βρέθηκα στο STAR και τώρα στο OPEN, πάντα στο MEGA ήμουν. Είχα κάνει μια συμμετοχή σε μια σειρά όταν ήμουν φοιτήτρια στην φοιτητική σχολή, αλλά η πρώτη μου δουλειά όταν αποφοίτησα ήταν το “Είσαι το ταίρι μου” και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό».

 

 

Πώς άλλαξε, όμως, η ζωή της από τη συμμετοχή της στο «Είσαι το ταίρι μου»;

 

 

«Όταν παίχτηκε δεν το πίστευα. Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνό μου και μου λένε ότι είμαι η τάδε δημοσιογράφος για συνέντευξη. Σε τρία λεπτά ξαναχτυπάει, άλλος δημοσιογράφος. Την τέταρτη φορά που έγινε αυτό μέσα σε ένα δίωρο, ήμουν σίγουρη ότι το παιδικό μου παρεάκι με τρολάρει. Παίρνω τους φίλους μου, μου ορκίστηκαν ότι δεν το έχουν κάνει. Και πήρα στο MEGA. Έχει τέτοια δύναμη η τηλεόραση».

 

 

«Στο σχολείο ήταν σαν να ήμουν γύρω από τον Michael Jackson. Η μαμά μου ακόμα και σε γάμους πάει σαν να πηγαίνει σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Εγώ από μικρή ήμουν πιο κοκέτα. Η μαμά μου ερχόταν να με πάρει με τις πυτζάμες. Εγώ φώναζα σε όλο το σχολείο ήρθε η μαμά μου, και έφευγα σαν βασίλισσα. Έρχονταν οι μαμάδες των φίλων μου, πολύ σικάτες, και τις έβλεπα και ξεροστάλιαζα. Μια μέρα της λέω “έλα λίγο σαν άνθρωπος”. Την επόμενη μέρα ήρθε στο σχολείο με γόβα και καμπαρντίνα μακριά, κλειστή. Νόμιζα ότι ήταν ψέματα. Και άρχισα να ουρλιάζω πιο πολύ. Τα παιδιά ούρλιαζαν και αυτά. Μόλις μπήκαμε στο αμάξι της έλεγα πόσο όμορφη είναι. Μόλις φτάσαμε σπίτι, πέταξε με μίσος τις γόβες, έβγαλε την καμπαρντίνα και ήταν με πυτζάμες, και έπεσε στον καναπέ και μου είπε “μίλα μου σε μία ώρα”», θυμήθηκε η Δανάη, περιγράφοντας μερικές στιγμές που έζησε ως παιδί δίπλα στη διάσημη μαμά της.

 

 

Στο κλείσιμο της εκπομπής η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε και σε μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα των τηλεθεατών που είχαν κατακλύσει τα social media της εκπομπής.

 

 

Μόλις ολοκληρώθηκε η εκπομπή η αγαπημένη σε όλους ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της Δανάη που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

 

 

«Σαν ψέματα μου φαίνεται! Δεν το χόρτασα ( δεν χορταίνω και εύκολα είναι η αλήθεια). Θα ξαναπάω ακόμα και αν δεν με καλέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ