Η Βίκυ Σταυροπούλου στα καλύτερά της: Τα γενέθλια στην Καλαμάτα & το γλυκό έκπληξη που της έφτιαξε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Φωτό & Βίντεο)

Η φωτογραφία από το 2015...

Τα 51ά γενέθλιά της γιόρτασε η Βίκυ Σταυροπούλου…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) στις

Η αγαπημένη ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλιά της δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram από μια ιδιαίτερη φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό «Down Town» το 2015. H Βίκυ Σταυροπούλου βρίσκεται σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό όλο νόημα… ενώ γύρω της έχει διάφορες κούκλες Barbie.

«Άλλοτε και τότε. Και τα δύο χρόνος, μια αλήθεια σαν ψέμα, Κική Δημουλά», σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της και δέχτηκε πάρα πολλά σχόλια από θαυμαστές και φίλους της για τα γενέθλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλοτε και Τότε. Και τα δύο χρόνος μια αλήθεια σαν ψέμα. Κ.Δ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) στις

Μία ευχάριστη έκπληξη θέλησε να κάνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην αγαπημένη του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου με αφορμή τα γενέθλιά της. Φρόντισε να ετοιμάσει με τα χεράκια του μία πολύ γευστική τούρτα.

Ο συγκάτοικός της μη θέλοντας να αποκαλύψει το μυστικό του, της είπε ότι απλά μαγειρεύει. Έτσι κατάφερε να την αιφνιδιάσει και να της χαρίσει ένα γλυκό δώρο.

«Έπρεπε να το κάνω γρήγορα και κρυφά... Είπα ότι μαγειρεύω κι έτσι στις 12 και 1’ είπα τα χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!», έγραψε ο ηθοποιός στα δύο βιντεάκια που πόσταρε στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ