Τζένη Μπαλατσινού - Το άλμπουμ της ζωής της: Τα παιδικά χρόνια, τα καλλιστεία, οι δύο γάμοι & η 4η εγκυμοσύνη στα 50 (φωτό- βίντεο)

Η γεμάτη, υπέροχη ζωή της ωραίας Τζένης!

Πριν από μερικές μέρες η Τζένη Μπαλατσινού συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής κι όμως τα καλύτερα φαίνεται πως είναι ακόμη μπροστά της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jennybalatsinou_fans

 

Η Πολυξένη - όπως είναι το βαπτιστικό της όνομα - Μπαλατσινού γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1970 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. 

 

Η γλυκιά Τζένη είχε από μικρό κοριτσάκι ακόμη μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της μητέρα, Σόνια Χριστοδούλου, με την οποία είναι πολύ δεμένες μέχρι σήμερα.

 

 

Μάλιστα, η μαμά της είχε αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας πριν από μερικούς μήνες, γεγονός που την είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα.

 

 

«Πέρασαν δύσκολα αυτοί οι 7 μήνες... Η υπομονή, η θετική σου σκέψη και η πίστη ότι θα είμαστε πάλι όλοι μαζί σε έκαναν να τα καταφέρεις! Σε αγαπώ & σε ευχαριστώ μαμά!» είχε γράψει χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού, στον λογαριασμό της στο instagram μετά το τέλος της περιπέτειας αυτής. 

 

 

Η νεαρή Τζένη, λοιπόν, μεγαλώνοντας αγαπούσε πολύ τα σπορ, ενώ η ξεχωριστή ομορφιά της την έκανε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με το modeling. 

 

 

 

 

Το 1990 η Τζένη Μπαλατσινού - που στις ειδήσεις την είχαν αποκαλέσει κατά λάθος "Μπαλανσίνου", όπως βλέπουμε στο ιστορικό πια αυτό βίντεο - έλαβε τον τίτλο της "Σταρ Ελλάς" στα καλλιστεία και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό "Miss Universe" που είχε γίνει τότε στο Λος Άντζελες - όπου έλαβε, μάλιστα, και τον τίτλο της "Μις Παγκόσμιος Τουρισμός". 

 

 

Στην συνέχεια ακολούθησε η καριέρα στο modeling, αλλά και την τηλεόραση... 

 

 

 

Τα 90s ήταν για την Τζένη η "χρυσή της εποχή" στο modeling, το οποίο, ωστόσο, "εγκατέλειψε" σε πολύ νεαρή ηλικία, για να αφοσιωθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της. 

 

Επιδείξεις μόδας, πασαρέλα, εξώφυλλα, σημαντικές συνεργασίες... 

 

 

 

 

Η Τζένη ήταν ανάμεσα στα μοντέλα που ξεχώριζαν στα 90s - περιζήτητη, πολυφωτογραφημένη, μοναδική... 

 

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, η ίδια επέλεξε την οικογένεια έναντι της καριέρας. 

Με τον πρώτο της σύζυγο Πέτρο Κωστόπουλο παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου του 1996 στη Μύκονο και απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jennybalatsinou_fans

 

 

(Photo: Eurokinissi)

 

Και μπορεί οι δυο τους να αποφάσισαν το 2014 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως, τα τρία τους παιδιά, τα οποία και λατρεύουν και οι δύο, τους ενώνουν για πάντα... 

 

 

Τα τρία παιδιά της - λίγο πριν έρθει στον κόσμο και το τέταρτο- είναι και η μεγάλη αδυναμία της Τζένης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 23χρονη Αμαλία, που μοιάζει πολύ με την μαμά της, ζει μόνιμα στην Αμερική, έχοντας σπουδάσει στο φημισμένο πανεπιστήμιο Berkeley.

 

 

 

 

 

 

 

Η Αλεξάνδρα, 21 ετών σήμερα, σπουδάζει και εκείνη στις ΗΠΑ, όμως, πριν από λίγες μέρες ήρθε στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της μητέρας της, που μέσα στον Δεκέμβριο πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον μικρότερο αδελφό της!

 

 

 

 

 

 

Όσο για τον "βενιαμίν", μέχρι στιγμής, Μάξιμο, εκείνος είναι πλέον 13 ετών και ο μεγάλος "έρωτας" όλων των γυναικών της οικογένειας 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η τηλεόραση είχε μπει στη ζωή της ωραίας Τζένης από τις αρχές του '90... 

Από το 1992 και για δύο χρόνια η Τζένη Μπαλατσινού παρουσίαζε τον καιρό στον ΑΝΤ1, ενώ το 1994 εντάχθηκε στο δυναμικό του Star, παρουσιάζοντας την εκπομπή "In fashion".

 

 

 

Στη συνέχεια - το 1996 - παρουσίασε μία εκπομπή ομορφιάς στο Mega, με τίτλο "Χείλια χρώματα".

 

Μετά από μια μακρά απουσία από την τηλεόραση επέστρεψε το 2009, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του πρώτου Next Top Model στον ΑΝΤ1, ενώ παρουσίασε και το "Dancing on Ice" τη σεζόν 2011-2012.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jennybalatsinou_fans

Ωστόσο, ίσως η πιο σημαντική στιγμή της στην τηλεόραση, ήταν η παρουσίαση της εκπομπής "Πρωινό mou" στο Mega, μαζί με τον τότε σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, την σεζόν 2013- 2014.

Ακολούθησαν οι lifestyle εκπομπές: «Joy» τη σεζόν 2014-2015 και «Jenny Jenny»  τη σεζόν 2015-2016 στο MEGA, ενώ η εκπομπή συνεχίστηκε για δεύτερη σεζόν, στον ΑΝΤ1. 

 

 

 

 

To τελευταίο - μέχρι το επόμενο βεβαίως - τηλεοπτικό της βήμα ήταν το 2019, με την εκπομπή: ''Εκπαιδεύοντας τη Τζένη'' στον ΑΝΤ1.

 

 

Πέρα από την τηλεόραση, βεβαίως, είχε όλα αυτά τα χρόνια ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο, με το site της jenny.gr, ενώ μάλιστα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, η Τζένη - που ποτέ δεν επαναπαύεται - ξεκίνησε μια σειρά podcasts και διαδικτυακών συνεντεύξεων με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jennybalatsinou_fans

Κι αν η δουλειά της πήγαινε καλά όλα αυτά τα χρόνια, η "άνοιξη" στην προσωπική της ζωή ήρθε και πάλι μετά την γνωριμία της με τον Βασίλη Κικίλια.

 

 

 

 

Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό και την εκπομπή "Jenny Jenny", το 2016, με την χημεία να είναι εμφανής στην συνέντευξή τους. 

 

 

Μάλιστα, εκείνη του είχε πει, χαριτολογώντας, πως «επειδή είμαι μάνα, είσαι ο ιδανικός γαμπρός για την κόρη» στην πρώτη τους - τηλεοπτική - συζήτηση.

Που να φανταζόταν τότε η Τζένη πως η ίδια θα ντυνόταν, τρία χρόνια αργότερα, νυφούλα στο πλευρό του... 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια βρήκε την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του και σε λίγες μέρες ένα μωρό έρχεται να ολοκληρώσει την οικογένειά τους... 

 

 

 

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια γυναίκα αέρινη, όμορφη, αλλά κυρίως με άποψη, που δεν διστάζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της...

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jennybalatsinou_fans

 

 

 

 

 
 
 
 

 

Κι αν κάποιοι την επέκριναν για την απόφασή της να γίνει ξανά μάνα στα 50, η Τζένη κλείνει το μάτι στη ζωή και ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της.

 

 

 

 

 

Μια γυναίκα που τολμά, χαμογελά, συνεχίζει... Και τα καλύτερα είναι μπροστά της!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ