Ας ακολουθήσουμε την πριγκίπισσα Kate στο #RoyalTrainTour - Η σκωτσέζικη φούστα, το πράσινο, κόκκινο & θαλασσί παλτό (Φωτό & Βίντεο)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση όλης της βασιλικής οικογένειας...

Η Kate Middleton είναι κάτι παραπάνω από μέλος της βασιλικής οικογένειας. Έχει αναδειχθεί σε fashion icon και κάθε της εμφάνιση αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fangirl of Kate & Royals ??‍?? (@katemidletonroyal)

Η δούκισσα του Cambridge, έχει μια υπέροχη, πολύχρωμη γκαρνταρόμπα.

Την έχουμε δει με πολύχρωμα outfit, πολλά σχέδια, prints, μοτίβα.

Τα ρούχα που φοράει γίνονται αμέσως sold out ενώ δεν διστάζει να φορέσει μερικές από τις πιο έντονες αποχρώσεις όπως φούξια και πράσινο.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ξεκίνησαν το τουρ τους με το βασιλικό τρένο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ για τρεις ημέρες θα βρεθούν σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας με πολλά να κάνουν στο πρόγραμμά τους.

Οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο τρένο στον σταθμό Euston με πρώτη στάση το Εδιμβούργο. Η πριγκίπισσα Kate έκανε ήδη μερικές εμφανίσεις που λατρέψαμε.

Επέλεξε ένα μπλε Catherine Walker παλτό, ενώ από μέσα φορούσε την μαύρη πλισέ φούστα της από τα Massimo Dutti. Φόρεσε μπότες flat Stuart Weitzman της ενώ κρατούσε ένα μαύρο δερμάτινο clutch και δερμάτινα γάντια. Επέλεξε γαλάζια μάσκα.

Αφού είχαν πολλές υποχρεώσεις, άλλαξε ξανά για το βράδυ. Φόρεσε ένα υπέροχο, μακρύ, navy παλτό Hobbs London, μπλε wide leg παντελόνι, λευκό top, σουέντ γόβες ενώ κρατούσε ένα chic καμηλό τσαντάκι. Επέλεξε κρεμαστά σκουλαρίκια και μάσκα.

Στη συνέχεια, άλλαξε μερικά μόνο κομμάτια. Συγκεκριμένα, φόρεσε ενα πουλόβερ με μοτίβο, έβαλε γάντια ενώ άλλαξε μάσκα.

Χθες, το πριγκιπικό ζευγάρι βρέθηκε στο Κάρντιφ. Εκεί η Κέιτ εντυπωσίασε με ένα κατακόκκινο λουκ, άκρως γιορτινό.

Επέλεξε ένα μακρύ, κόκκινο Alexander Mcqueen παλτό, καρό midi φούστα Emilia Wickstead, μαύρο τοπ, τις σουέντ μπότες της με τακούνι, ένα κομψό it bag, καρό κασκόλ και ασορτί μάσκα και δερμάτινα γάντια.

 

Ολοκλήρωσε το υπέροχο λουκ της με χρυσά σκουλαρίκια, διακριτικό μακιγιάζ.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έφτασαν στο Κάστρο του Γουίνδσορ με το βασιλικό τρένο για να συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως, μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Ελισάβετ άκουσε τα κάλαντα καθώς έφταναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που εργάζονται κατά την πανδημία.

Μάλιστα, εμφανίστηκε πολύ γιορτινή φορώντας ένα κόκκινο παλτό και ασορτί καπέλο αλλά και κόκκινο κραγιόν.

Η Kate εμφανίστηκε κομψή με ένα σκούρο πράσινο παλτό με γουνάκι Catherine Walker, σουέντ Ralph Lauren μπότες, chic γάντια και μαύρο clutch Alexander Mcqueen. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, ενώ επέλεξε διακριτικά κρεμαστά σκουλαρίκια και μακιγιάζ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ