Νοσηλεύτρια απαντά στον Παντελή Θαλασσινό & σε όσους πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι φυσιολογικός ορός: «Είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα...» (φωτό)

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε στα social media ο Παντελής Θαλασσινός. 

Με μία ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού, απάντησε σε όλους εκείνους που πιστεύουν πως οι χθεσινοί εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στον Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Σωτήρη Τσιόδρα, έγιναν απλώς με... φυσιολογικό όρο. 

Μία τέτοια άποψη διατύπωσε χθες και ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Παντελής Θαλασσινός.

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα social media.

Η κ. Πέτρακα απάντησε σε όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας, εξηγώντας αναλυτικά, μέσα από την ιδιότητά της ως επαγγελματία υγείας, πως έχουν τα πράγματα. 

«Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω... 

"Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό" λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ.

Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

 

Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω.... "Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο " λένε...

Δημοσιεύτηκε από Eleni Petraka στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Άς ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να εχετε μαύρα μεσάνυχτα» έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ