Ο Βασίλης Κικίλιας εμβολιάζεται: “Είναι ελευθερία, ζήτημα και στάση ζωής” (βίντεο)

Έστειλε μήνυμα ότι το "εμβόλιο είναι ασφαλές"

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που εμβολιάστηκαν σήμερα για τον κορωνοϊο, με τον ίδιο να στέλνει σχετικό μύνημα στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "το εμβόλιο είναι ελευθερία".

Ειδικότερα ο υπουργός της ΝΔ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα στην Ευρώπη με τις πρώτες παρτίδες εμβολίων να βρίσκονται ήδη στον δρόμο προς τα 27 κράτη - μέλη.

Ήδη στην Ελλάδα έχουν εμβολιαστεί μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακκλαροπούλου, ενώ σήμερα Δευτέρα έκαναν το εμβόλιο ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram ένα βίντεο από την ώρα που εμβολιάζεται και έστειλε μήνυμα στον κόσμο να μην φοβηθεί το εμβόλιο καθώς όπως γράφει "είναι ασφαλές".

"Το εμβόλιο είναι ελευθερία. Δεν είναι μόνο ζήτημα Δημόσιας Υγείας, είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής.

Χαίρομαι που βλέπω ότι πολίτες, πολιτικοί, όλη η ελληνική κοινωνία, με ομοψυχία προχωρούν σε αυτή την υπεύθυνη στάση, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε το παράδειγμα, να εμβολιαστούμε και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε σε μία κανονικότητα, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Το εμβόλιο είναι ασφαλές, θα είναι για όλους τους Έλληνες πολίτες, θα μας βοηθήσει, μαζί όμως με τα μέσα ατομικής προστασίας, μαζί με τη φροντίδα για τις ευπαθείς ομάδες και με την προσοχή που πάντα πρέπει να επιδεικνύουμε" έγραψε  χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ