The Rock: O σκληρός του Hollywood είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς- Παίζει με Barbie & βλέπει Lion King αγκαλιά με την κορούλα του (φωτό)

Σίγουρα θα είναι ένας πραγματικός βράχος για την κορούλα του

Ο The Rock (κατά κόσμον Dwayne Johnson) μπορεί να θεωρείτε ένας από τους "σκληρούς" του Hollywood, ωστόσο είναι ένας αξιολάτρευτος μπαμπάς για τη κορούλα του.  Ο ηθοποιός παίζει με τις Barbie της μικρής, ενώ βλέπει μαζί της και αγαπημένα παιδικά, όπως το Lion King.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γεροδεμένους άντρες του Hollywood - εξού και παρατσούκλι The Rock - που ωστόσο έχει πολύ χιούμορ και δεν φοβάται να μας δείξει την γλυκιά του πλευρά.

Ήδη στο Internet κάνει χαμό το βίντεο που δείχνει την μικρή του κόρη να μην θέλει να πιστέψει με τίποτα ότι ο μπαμπάς της κάνει την φωνή του Maui στο καρτούν Μοάνα.

Ο Dwayne Johnson είναι ένας απίστευτα γλυκός πατέρας, με τον ίδιο να κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media και να μας δείχνει πως τα περνά η οικογένεια στο σπίτι. 

Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα που ανέβασε και στην οποία τον βλέπουμε να καθαρίζει το σπίτι από τα δώρα. "Ο Αϊ Βασίλης φέρνει τα δώρα, ο Αϊ βασίλης καθαρίζει μετά" γράφει στην λεζάντα και εμείς δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε με το χριστουγεννιάτικο σκουφάκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη γλυκιά ανάρτηση που έχει κάνει καθώς σε άλλη φωτογραφία που ανέβασε τον βλέπουμε να παίζει με τις Barbie της μικρούλας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Ένα ακόμα χαριτωμένο στιγμιότυπο που μας χάρισε είναι και αυτό που οι δυό τους βλέπουν μαζί το Lion King.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Και φυσικά όλοι προσέξαμε το πόσο αξιολάτρευτη είναι η διαφορά στο μέγεθός τους. Σίγουρα θα είναι ένας πραγματικός βράχος για την κορούλα του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ