Η "άτακτη" πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα της Νορβηγίας & το νέο εξώφυλλο αγκαλιά με τον Σαμάνο της καρδιάς της (φωτό)

Σαν χολιγουντιανή σταρ η πριγκίπισσα της Νορβηγίας... 

Μια γαλαζοαίματη διαφορετική από τις άλλες είναι η 49χρονη πριγκίπισσα της Νορβηγίας - και αδελφή του διαδόχου του θρόνου - Μάρθα Λουίζα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Märtha Louise (@iam_marthalouise)

Πρόκειται για το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας που πήρε διαζύγιο, πριν από 3 χρόνια και πλέον ζει τον έρωτα στο πλευρό του μαύρου Σαμάνου Durek Verrett.

 

 

Η Μάρθα Λουίζα ζει τη ζωή της - κατά κύριο λόγο - μακριά από το πρωτόκολλο και την αυστηρότητα του παλατιού, είναι ενεργή στα social media και διατηρεί φιλικές σχέσεις με σταρς του Hollywood, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου.

 

Μάλιστα, πρόσφατα, μαζί με τον κατά 5 χρόνο μικρότερό της - αμφιφυλόφιλο Durek, πόζαραν για το εξώφυλλο του Ρωσικού περιοδικού "Tatler". 

 

 

Αγκαλιασμένοι, με αέρα χολιγουντιανών σταρ και ντυμένοι στους τόνους του μαύρου και του λευκού, η πριγκίπισσα και ο σαμάνος με τους διάσημους πελάτες, κοιτούν τον φακό. 

 

 

Να σημειωθεί πως η Μάρθα Λουίζα και ο αμφιλεγόμενος σαμάνος (ιερέας, "μάγος" - γιατρός και αρχηγός της θρησκείας του σαμανισμού) ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2019 και έκτοτε η πρίγκιπισσα μοιάζει μαγεμένη από εκείνον. 

Τον ακολουθεί στις ακτιβιστικές του δραστηριότητες και έχει πλέον ευαισθητοποιηθεί σε θέματα όπως ο ρατσισμός και οι κοινωνικές διακρίσεις.

 

 

Αν και οι Νορβηγοί δεν ενθουσιάστηκαν με την επιλογή αυτή της πριγκίπισσας - της οποίας, μάλιστα, ο πρώην σύζυγος και πατέρας των 3 κοριτσιών της αυτοκτόνησε πέρυσι ανήμερα των Χριστουγέννων, η βασιλική οικογένεια μοιάζει να αποδέχεται σιωπηρά τη νέα κατάσταση στη ζωή της. 

Μάλιστα, η πριγκίπισσα και ο σύντροφός της έστειλαν, μέσω instagram, τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ευχές για αυτές τις διαφορετικές γιορτές, ποζάροντας μπροστά από το στολισμένο έλατο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ