Elizabeth Taylor: 7 άντρες, 8 γάμοι - Τα νυφικά που φόρεσε η μεγάλη σταρ - Από την παραμυθένια τουαλέτα, στην γούνα & το τουρμπάνι (φωτό)

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Conrad Hilton στις 6 Μαϊου του 1950

Η Elizabeth Taylor παντρεύτηκε συνολικά 8 φορές με διαφορετικούς 7 άντρες, αφού με τον έναν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας δύο φορές. Η σταρ φόρεσε λοιπόν αρκετά νυφικά στην ζωή της, με μερικά από αυτά να είναι πολύ ιδιαίτερα.

H Elizabeth Taylor γεννήθηκε στις 27 Φεβροαρίου του 1932 και ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα το 1943, με την ταινία Σιωπηλός Κατήγορος

Στην διάρκεια της ζωής της κατόρθωσε να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη Αμερικανίδα σταρ, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν πάντα θέμα σχολιασμού.

Η ίδια είχε λατρεία με τα όμορφα ρούυχα και κυρίως με τα ακριβά κοσμήματα. Λατρεία είχε όμως και στους άντρες, με την ίδια να παντρεύεται 8 φορές.

Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Conrad Hilton στις 6 Μαϊου του 1950 και η σταρ φόρεσε ένα ολόλευκο μακρυ νυφικό με πέπλο. Σχεδόν το μόνο κλασικό νυφικό που θα φορέσει στην ζωή της.

Η Elizabeth Taylor ήταν τότε 18 χρονών, ενώ το νυφικό της δημιούργησε η σχεδιάστρια Helen Rose, που έφτιαξε επίσης και το νυφικό της Grace Kelly.

Ο δεύτερος γάμος της έγινε το 1952 όταν εκείνη ήταν 20 χρονών. Παντρεύτηκε τον Michael Wilding και επέλεξε ένα πιο απλό σύνολο σε Α γραμμή. 

Τα μαλλιά της κοσμούσαν λευκά λουλούδια ενώ κρατούσε μια λευκή επίσης ανθοδέσμη.

Ο τρίτος της γάμος ήταν το 1957 με τον Mike Todd. Έγινε στο Μεξικό σε μια μικρή τελετή με την ίδια να επιλέγει να φορέσει ένα λευκό λινό φόρεμα με κουκούλα.

Το 1959 η Elizabeth Taylor ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Eddie Fisher, που ήταν μάλιστα φίλος με τον τρίτο σύζυγό της, σύμφωνα και με την Vogue.

Αυτή τη φορά το νυφικό της ήταν ένα πράσινο φόρεμα επίσης με κουκούλα.

Το 1964 έκανε τον πέμπτο της γάμο με τον Richard Burton. Το ζευγάρι θα παντρευόταν ξανά το 1975. 

Στον πρώτο της γάμο με τον Richard Burton η σταρ επέλξε ένα κίτρινο φόρεμα, με ασορτί παλτό, ενώ κόσμησε το κεφάλι της με ένα στεφάνι από λουλούδια.

Όταν θα κάνει τον δεύτερο γάμο με τον Burton η Elizabeth Taylor θα διαλέξει ξανά ένα πολύχρωμο νυφικό, αυτή τη φορά σε τόνους του μπλε.

Το 1976 παντρεύτηκε τον 6ο σύζυγό της John Warner και λεκανε την διαφορά επιλέγοντας να φορέσει ένα γούνινο παλτό, αλλά και ένα τουρμπάνι.

Τον τελευταίο της γάμο τον έκανε το 1991 με τον Larry Fortensky. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα δαντελένιο νυφικό το οποίο είχε σχεδιάσει για εκείνη ο Valentino.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ