Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα σήμερα κρύβει πολύ ένταση - Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα μας ή μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα μας ξαφνικά. Από την άλλη, μπορεί να μαθαίνουμε κάτι απρόοπτο ή μια είδηση που μας εξαναγκάζει να αλλάξουμε τα σχέδια μας. Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας -προφορικά ή γραπτά-, θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο και τις μετακινήσεις σας. 

ΚΡΙΟΣ

Όσο κι αν θέλετε να αποφύγετε τη ρουτίνα, τις υποχρεώσεις και τη δουλειά σήμερα, φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρετε να το επιτύχετε. Τουλάχιστον προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να κάνετε διαφορετικά αυτά που βαριέστε, για να περάσει η ώρα πιο γρήγορα. Από την άλλη, είναι από τις ημέρες που μπορεί να προκύψει κάποιο απρόοπτο ή ένας φίλος ή συνεργάτης να σας μεταφέρει μια είδηση και κάπως να σας ταράξει. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Η μέρα δεν προσφέρεται για αποφάσεις με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι πιο θετικές αν κάνετε τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως και έχετε παράλληλα κι ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα, διότι ίσως προκύψουν απρόοπτα μέσα στην ημέρα και χρειαστεί να τροποποιήσετε τη δράση σας. Ίσως πρέπει να εκπλήξετε εσείς οι ίδιοι τους άλλους με μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Μην τους αφήνετε να θεωρούν δεδομένη και συνηθισμένη τη δράση σας. Η μέρα πάντως έχει διάχυτη νευρικότητα, ειδικά στον χώρο εργασίας. Προσέξτε τόσο με συνεργάτες όσο και με ανωτέρους κόντρες και διενέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό είναι η κυρίαρχη όψη σήμερα, που μάλλον δεν σας αφήνει και πολύ να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Μπορεί φυσικά να υπάρχουν απρόοπτες ειδήσεις ή να μαθαίνετε κάτι που σας κάνει να χάνετε τη συγκέντρωση σας. Πιθανώς, από την άλλη, να είναι απλώς μια μέρα που είστε πιο αφηρημένοι, το μυαλό σας τρέχει κάπου αλλού σε σχέση με το που είστε ή έχετε διάσπαση προσοχής… που εδώ που τα λέμε εσείς οι Δίδυμοι δεν δυσκολεύεστε και πολύ να σας συμβεί κάτι τέτοιο. Προσοχή σήμερα σε ό,τι αφορά επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οδήγηση, αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ