Οι τρεις κατάξανθες πριγκιποπούλες της Ολλανδίας: Μικρούλες οι κόρες της βασίλισσας Maxima, Ariane, Alexia & Amalia (φωτό)

Χαμογελούν στον φακό και τα προσωπάκια τους λάμπουν

Οι κατάξανθες πριγκιποπούλες της Ολλανδίας Ariane, Alexia και Amalia ποζάρουν χαμογελαστές, όταν ήταν ακόμα μικρές. Η βασίλισσα Maxima μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά εικόνα από το παρελθόν. Πλέον τα τρία κορίτσια είναι σχεδόν γυναίκες.

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας έχουν τρεις πανέμορφες κόρες, με την μεγαλύτερη (Amalia) να είναι τώρα 17 ετών.

Ακολουθεί η πριγκίπισσα Alexia που είναι 15 ετών και η μιρκότερη της οικογένειας, η Ariane που είναι 13. Τα κορίτσια έχουν πλέον μεγαλώσει και είναι πανέμορφες.

Ωστόσο στην επίσημη σελίδα της βασίλισσας στο Instagram ανέβηκε μια παλιά φωτογρφία τους στην οποία τις βλέπουμε όταν ήταν ακόμα μικρούλες.

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται η πριγκίπισσα Amalia να κρατά στην αγκαλιά της την Ariane, η οποία είναι ακόμα μωράκι.

Δίπλα τους βρίσκεται φυσικά και η αδελφούλα τους πριγκίπισσα Alexia, η οποία φορά ένα χαριτωμένο ζακετάκι με μεγάλα κουμπιά.

Και οι τρεις τους χαμογελούν στον φακό, με τα προσωπάκια τους να λάμπουν.

Κατάξανθες, όπως και η λαμπερή μαμά τους, οι πριγκίπισσες Amalia και Alexia έχουν τα μαλλιά τους κουρεμένα καρε, με την φράντζα πιασμένη στα πλάγια.

Όπως γράφει στην ανάρτηση πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 2008 στην Αργεντινή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ