Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα η μέρα σας βοηθάει να τελειώνετε με εκκρεμότητες και γενικά να μην πιέζεστε

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται εκτός πορείας στο ζώδιο του Κριού και συγκεκριμένα από τις 10:29 το πρωί μέχρι τις 8:56 το βράδυ που θα περάσει στον Ταύρο. Σας έχω γράψει ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη σημασία της κενόδρομης Σελήνης για να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Μέχρι το βράδυ λοιπόν ασχοληθείτε με αυτά που ήδη έχετε, τελειώνετε με εκκρεμότητες και γενικά μην πιέζεστε. Σήμερα ολοκληρώνεται και η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα νευρική ενώ και οι αντιδράσεις μας μπορεί να γίνονται σπασμωδικές και παρορμητικές.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και κενής πορείας δημιουργεί περισσότερο στρες, γι’ αυτό είναι από τις ημέρες που πρέπει να τις πάτε πιο χαλαρά. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό, στον οικονομικό τομέα, δημιουργεί ένα πλαίσιο αλλαγών στα θέματα του πώς διαχειρίζεστε το πορτοφόλι σας.

Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσετε λίγο περισσότερο τους τρόπους που κερδίζετε χρήματα, τα ξοδεύετε, τα αποταμιεύετε, τα ρισκάρετε. Ως ένα από τα πιο ευφάνταστα και δραστήρια ζώδια, μπορείτε να σκεφτείτε ποικίλους τρόπους για να κάνετε ίσως μια αλλαγή που θα σας αποφέρει. Δείτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε και την τεχνολογία, προκειμένου να κερδίζετε περισσότερα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε μια μέρα σαν τη σημερινή, είναι να φορτώσετε με αγορές τις κάρτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη, πριν μπει στο ζώδιο σας το βράδυ, θα περάσει στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κενή πορείας στον Κριό, σε ένα ψυχολογικό και παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, δημιουργώντας σας περισσότερη ταραχή και άγχος. Σήμερα ολοκληρώνεται και η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο σας και ίσως σας πιάσει μια τάση να ξεφύγετε από κάποια όρια ή δεσμεύσεις που σας πνίγουν, ενώ δεν είναι απίθανο να θέλετε να κάνετε ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα ή ακόμη και την εμφάνιση σας.

Επειδή όπως καταλαβαίνετε μερικές αλλαγές ίσως είναι δύσκολο να αναστραφούν άπαξ και γίνουν, προσπαθήστε να τις σκεφτείτε καλύτερα και μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε αυτές μια μέρα σαν τη σημερινή. Ακόμη, προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις, υγεία, οδήγηση, κάτω από την ιδιαίτερη επιρροή της όψης αυτής και κυρίως οι γεννημένοι τον Απρίλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναστάτωση, που μπορεί να νιώθετε σήμερα, ενδεχομένως να επηρεάζει από την ποιότητα του ύπνου σας (π.χ. να μην μπορείτε εύκολα να κλείσετε μάτι σαν να έχετε πιει 10 καφέδες) μέχρι τις καθημερινές σας ασχολίες και δοσοληψίες. Είναι μια μέρα με ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με μια Σελήνη τις περισσότερες ώρες σε φάση κενής πορείας κι ακόμη κι αν δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο που να σας απασχολεί και να σας δημιουργεί ένταση, είναι σαν να εισπράττετε τις δονήσεις της ατμόσφαιρας στο περιβάλλον που κινείστε.

Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει και κάποια ενόχληση σε θέματα υγείας, π.χ. ένας πονοκέφαλος. Ίσως αυτό πρέπει να το δείτε σαν ένα καμπανάκι του οργανισμού σας, που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, ηρεμία και χαλαρότερους ρυθμούς. Η όψη Άρη-Ουρανού στον Ταύρο, είναι μια όψη που πολλές φορές συνδέεται με απρόοπτα, αλλά και δυσκολία να ελέγξουμε τα νεύρα μας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ