Η Ντόλι Πάρτον έκλεισε τα 75 & η ευχή που έκανε στα γενέθλια της μας συγκινεί (φώτο)

«Η αγάπη είναι πιο μεταδοτική από έναν ιό, οπότε αφήστε τον καλύτερο εαυτό σας να αποκαλύψει το πιο λαμπερό φως του και οι άλλοι θα εμπνευστούν από εσάς»

Χρόνια πολλά στη Ντόλι Πάρτον. Η ντίβα της country μουσικής την Τρίτη έκλεισε τα 75 και η ευχή που έκανε για τα γενέθλια της μας συγκίνησε. 

Με μια πολύ γλυκιά επιστολή στον ιστότοπο της η Ντόλι Πάρτον εξήγησε ότι φέτος στα γενέθλια της προτιμά να μετρήσει τις ευλογίες που δέχθηκε στη ζωή της και να γιορτάσει ήσυχα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά 

"Έχω μια ευχή γενεθλίων που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Η επιθυμία μου είναι να κάνουμε όλοι σήμερα κάτι λίγο διαφορετικό", έγραψε. "Ας το ονομάσουμε έκκληση για καλοσύνη."

"Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά σε έναν οργανισμό κάντε το. Αν θέλετε να πάρετε τηλέφωνο έναν παλιό φίλο σε αυτές τις μοναχικές ώρες , καλέστε τον. Αν μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά βοήθεια με ασφάλεια, "σηκώστε το χέρι σας" για να το κάνετε.

 

 

Αν  αποφασίσατε ότι σήμερα είναι η μέρα που θα υιοθετήσετε ένα σκύλο, πηγαίνετε στο πιο κοντινό σας καταφύγιο αδέσποτων και πάρτε στο σπίτι το νέο σας φίλο. Οι επιλογές είναι πολλές", συνέχισε η Ντόλι Πάρτον.

Στην επιστολή της η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρει επίσης ότι ανυπομονεί για μια "φωτεινότερη μέρα" με αισιοδοξία, σκληρή δουλειά και πολλή αγάπη, αναφέρει το People 

"Πάντα ενθαρρύνω τους ανθρώπους να ονειρεύονται τα μεγάλα, αλλά επίσης προσέχω πολύ να το συνδυάσω με το μήνυμα να δουλέψω σκληρά", έγραψε. «Δεν μπορούμε απλώς να ελπίζουμε για μια πιο φωτεινή μέρα, πρέπει να εργαστούμε για μια πιο φωτεινή μέρα».

αγάπη πολύ συχνά θαμμένη σε έναν κόσμο πληγωμένο από τον φόβο. Πρέπει να δουλέψουμε , να σκάψουμε για να τη βρούμε και  να τη  μοιραστούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τους γείτονές μας", πρόσθεσε.

"Έτσι, σήμερα, 19 Ιανουαρίου, ας μην ξεφύγουμε από την αγάπη. Η αγάπη είναι πιο μεταδοτική από έναν ιό, αφήστε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σας να αποκαλύψει το πιο λαμπρό φως του  και άλλοι θα εμπνευστούν από εσάς"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ