Larry King: Γνώρισε τον γιο του μετά από 30 χρόνια & πήρε διαζύγιο στα 85 - Οι 8 γάμοι με τις 7 αγαπημένες του (βίντεο)

Είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή

8 γάμους με 7 διαφορετικές γυναίκες έκανε ο Larry King ο οποίος γνώρισε τον πρωτότοκό του γιο μετά από 30 χρόνια, ενώ στα 85 του έπαιρνε διαζύγιο από την τελευταία του σύζυγο.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή, στα 87 του χρόνια με την είδηση να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο ίδιος είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή και είχε πάρει 60.000 συνεντεύξεις από πολιτικά πρόσωπα και celebrities.

Ποιες ήταν όμως οι γυναίκε ςτης ζωής του;

Ο πρώτος του γάμος έγινε όταν εκείνος ήταν ακόμα 19ετών με την κοπέλα του από το Λύκειο, Freda Miller.  Ωστόσο σύμφωνα με την mirror ο γάμος φέρεται να ακυρώθηκε καθώς τόσο οι γονείς του όσο και οι γονείς της νύφης ήταν αντίθετοι στο να παντρευτούν τα παιδιά τους.

Η δεύτερη του γυναίκα ήταν η Annette Kaye με την οποία παντρεύτηκαν το 1961. Μάλιστα εκείνη έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Larry King Jr.

Ωστόσο ο γάμος τους δεν κράτησε παρά μόνο λίγους μήνες με τον γνωστό παρουσιαστή να μην γνωρίζει τον γιο του για τα επόμενα 30 χρόνια!

Η Annette γέννησε λίγο μετά το διαζύγιο της με αποτέλεσμα ο Larry King να έρθει σε επαφή με τον πρωτότοκο γιο του, όταν εκείνος είχα φτάσει πια τα 30.

Ο τρίτος του γάμος ήταν με το κορίτσι του Playboy Alene Akins, την οποία και παντρεύτηκε δύο φορές, ενώ υιοθέτησε (1962) και τον γιο της Andy, ο οποίος ωστόσο έφυγε από την ζωή την περασμένη χρονια.

Ο Larry King και η Akins παντρεύτηκαν το 1961 ωστόσο χώρισαν το 1963 και το 1967 ανέβηκαν για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Το 1972 ο γάμος τους τελείωσε οριστικά.

Μάλιστα το ζευγάρι απέκτησε μαζί και μια κόρη η οποία έχασε επίσης την ζωή το 2020.

Ανάμεσα στους δύο τους γάμους με την Atkins όμως ο Larry King κατάφερε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια ακόμα φορά.

Έτσι το 1963 έκανε τον τέταρτο γάμο του με την Mary Francis "Mickey" Stuphin. Οι δυο τους χώρισαν το 1967, πριν ο παρουσιαστής παντρευτεί για δεύτερη φορά την Alene.

 

 

Η 5η του γυναίκα ήταν η Sharon Lepore με την οποία παντρεύτηκαν το 1976 και χώρισαν το 1983.

Το 1989 θα γνωρίσει την επιχειρηματία Julie Alexander και θα της ζητήσει να γίνει γυναίκα του. Το ζευγάρι χώρισε ωστόσο το 1991 με το διαζύγιο να βγαίνει οριστικά την επόμενη χρονια.

Το 1997 παντρεύτηκε την ηθοποιό και παρουσιάστρια  Shawn Southwick με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά. Τον Chance, 21 ετών και τον 20 ετών.

Το ζευγάρι έκανε αρχικά αίτηση για διαζύγιο το 2010 ωστόσο δεν προχώρισαν σε χωρισμό. Αντίθετα έμειναν μαζί μερικά ακόμα χρόνια μέχρι το 2019 οπότε και υπέβαλλαν ξανά αίτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ