Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Είστε έτοιμοι; Αυτά είναι τα 30 νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν μέσα στο 2021: Από το Παρίσι ως το Μαρακές, τη Νέα Υόρκη, τις Μαλδίβες (φωτό)

Η βιομηχανία του τουρισμού δεν παύει να ονειρεύεται 

Η καραντίνα μπορεί να συνεχίζεται αλλά η βιομηχανία του τουρισμού δεν παύει να ονειρεύεται να προγραμματίζει και να σχεδιάζει την μετά - covid 19 εποχή 

Και καλά κάνει. Δείγμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μαζί τους ας μεταφερθούμε κι εμείς νοερά σε μέρη που ξέρουμε ηδη και αγαπάμε η σε όσα το lockdown μας δημιούργησε την ανάγκη να τα εξερευνήσουμε με virtual ταξίδια.

Rosewood Villa Magna, Μαδρίτη/ ©Villa Magna

Τα 30 νέα ξενοδοχεία που παρουσιάζει το περιοδικό lejournaldelamaison.fr μας ενθουσίασαν.

Ανήκουν σε μεγάλες αλυσίδες πολυεθνικών ή είναι μεμονωμένες επενδύσεις σε όλο τον κόσμο με πρώτο φυσικά το Παρίσι την πιό πολυδιαφημισμένη αγαπημένη τουριστική πρωτεύουσα του πλανήτη.

Nobu Marrakech, Μαρακές

Ακολουθούν Νέα Υόρκη, Μαρακές στο Μαρόκο, Μασσαλία και Λονδίνο, εξωτικές Μαλδίβες και πολλοί αλλοι προορισμοί κατάλληλοι γιά την εκτόνωση μας και την αλλαγή παραστάσεων όταν θα είμαστε εμβολιασμένοι και ετοιμοι για προσαπογειώσεις.

Chatwal lodge, Bethel, Νέα Υόρκη

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ