Ο δημοσιογράφος Τάσος ΤΑΖ Θεοδωρόπουλος διασωληνωμένος στην εντατική - Με κορωνοϊό και σηψαιμία

Τι συμβαίνει με την υγεία του.... 

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορωνοϊό και σηψαιμία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοσιογράφος, Τάσος Θεοδωρόπουλος.

Πριν περίπου έξι χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι είναι φορέας του Αids, αλλά και τον εθισμό του στο ακοόλ. Ο Τ. Θεοδωρόπουλος κατάφερε να βγει νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε και καλείται να παλέψει μια ακόμη φορά.

Σε ανάρτηση ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος,  γράφει για την κατάσταση της υγείας του, αναφέροντας πως είναι σοβαρή. 

Συγκεκριμένα γράφεi: Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική απο κοβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν.

Εγινε το Σαββατο και η δευτερη εγχειρηση εκτομης και στο αλλο ποδι. Στην εντατικη απο κοβιντ διασωληνωμενος και με σοβαροτατη σηψαιμια λοιπον

Δημοσιεύτηκε από Gregory Vallianatos στις Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

Η Χριστίνα Πολίτη σε άρθρο της αναφέρει: "Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ