Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και πιέζει το νευρικό μας σύστημα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η Σελήνη περνά στον Υδροχόο, προετοιμάζοντας τη Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί αύριο. Σήμερα είναι από τις πιο απαιτητικές ημέρες του Φεβρουαρίου καθώς ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και πιέζει το νευρικό μας σύστημα, δημιουργώντας έτσι τάση για εκνευρισμούς, εντάσεις, μικροατυχήματα, αν δεν είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση των αρνητικών μας συναισθημάτων και του θυμού.

Η βιασύνη είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης, αλλά σίγουρα είναι αυτό που πρέπει να αποφύγουμε με κάθε τρόπο. Τουλάχιστον το βράδυ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης, αφού έχει περάσει πρώτα από τον Κρόνο, θα δώσει ένα πιο χαλαρό κι ευχάριστο τελείωμα της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή σας πατήσει ένα λάθος κουμπί.

Επίσης, είναι μια μέρα που δεν πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς η βιασύνη μπορεί εύκολα να σας παρασύρει στο λάθος ενθουσιασμό. Πολύ περισσότερο δε όταν μιλάμε για οικονομικά. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών δείχνει ένα ιδιαίτερα παρορμητικό τρόπο διαχείρισης τους. Αποφύγετε αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή είναι ίσως η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο.

Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους, αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης. Επίσης, προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχω προϊδεάσει για την απαιτητική σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι, που είναι από αυτές που νιώθετε δυο ετερόκλητες δυνάμεις να σας ασκούνται. Το τετράγωνο του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη από τη μία σας κάνει να μην θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας και σας φαίνονται όλα μάταια και κουραστικά κι από την άλλη νιώθετε ότι κάτι θα χάσετε αν δεν το κάνετε.

Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στις σπουδές, χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει ίσως να βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις ή να περάσετε σε δράση. Καλά θα κάνετε όμως να μην λειτουργήσετε παρορμητικά. Βάλτε προτεραιότητες στην ημέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ