Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι & οι Σκορπιοί, που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Πέμπτη φιλοξενεί μια δυνατή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση μου εδώ, που δέχεται την εκρηκτική επίδραση του Άρη από τον Ταύρο και του ανάδρομου Ερμή από τον Υδροχόο. Επηρεάζονται κυρίως οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν να αντιμετωπίσουν κάπως ουρανοκατέβατες καταστάσεις ή ξαφνικές και αναπάντεχες αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. 

ΚΡΙΟΣ

Πολλά και ποικίλα τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητες σας αυτές τις ημέρες, με προεξέχουσα την ανάγκη σας όμως να μοιραστείτε με τους άλλους τις ιδέες, τα σχέδια, τις αγωνίες σας. Η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία ανάβει το πράσινο φως της ελπίδας, αλλά και της δράσης σε πολλούς τομείς, στον έρωτα, στη δουλειά, στα οικονομικά, αλλά και στις νέες γνωριμίες, είτε αυτές προκύπτουν μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε απλώς έρχονται για να διευρύνουν τον φιλικό σας περίγυρο. Βέβαια, μην ξεχνάτε την παρουσία του ανάδρομου Ερμή που μπορεί να καθυστερήσει κάπως τα οφέλη της όψης αυτής. Αλλά απλά τα καθυστερεί, δεν τα ακυρώνει. Για τη Νέα Σελήνη και την επιρροή της στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Για άλλη μια φορά η καριέρα δέχεται τις ισχυρότερες επιδράσεις, ειδικά με τη Νέα Σελήνη, που στο δικό σας ωροσκόπιο πραγματοποιείται ακριβώς σ’ αυτόν τον τομέα της επαγγελματικής αποκατάστασης. Εσείς οι Ταύροι περισσότερο απ’ όλα λατρεύετε τη σταθερότητα, ενώ η πιθανότητα μιας αλλαγής και δη ουρανοκατέβατης σας ξενίζει ή σας απωθεί.

Δυστυχώς όμως θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και να δείξετε πνεύμα συμβιβασμού και προσαρμοστικότητας… αν θέλετε να μην νιώσετε έντονα τους κραδασμούς αυτής της Νέας Σελήνης. Κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Σκεφτείτε τα θετικά που μπορεί να έχει μια αλλαγή στη δουλειά και στη διάθεση σας. Θα ανανεωθείτε, θα βάλετε νέους στόχους και επιτέλους θα είστε και πιο ευχαριστημένοι σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη, τον Ήλιο, αλλά και 4 ακόμη πλανήτες να δουλεύουν για χάρη σας από τον Υδροχόο, ακόμη κι οι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν κάτι θετικό στην περίπτωση σας. Θέματα που ευνοούνται ή που μπορεί να έχετε μεγαλύτερη τύχη σ ’αυτά ή που ενδέχεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες είναι τα παρακάτω: οποιαδήποτε συναλλαγή με ξένους , εξωτερικό, ανώτατες σπουδές, νομικές υποθέσεις και δικαστήρια. Αν έχετε ένα νομικό θέμα ή έχετε να διευθετήσετε κάτι με το δημόσιο, προσπαθήστε το σ’ αυτή την εβδομάδα. Ακόμη, οι επόμενες ημέρες είναι θετικές για τις υποθέσεις της καρδιάς κι όχι μόνο, διότι γιορτάζουμε τον Αγ. Βαλεντίνο στο τέλος της!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ