Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα βοηθάει στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και στη συλλογική δουλειά

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Μολονότι η εβδομάδα στο σύνολο της είναι αρκετά επιβαρυμένη από έντονες όψεις, η Δευτέρα είναι ίσως από τις λίγες ημέρες που δεν θα έχουμε τόσες πολλές δυσκολίες ή εμπόδια. Η Σελήνη στον Κριό από χθες βράδυ δημιουργεί μόνο θετικές όψεις εξαγώνου με τον Κρόνο, τον Ερμή και τον Δία, που κάπως απαλείφουν τις δυσκολίες και βοηθούν και στις επαφές μας με τους άλλους, αλλά και στη συλλογική δουλειά.

Έχει κάτι ανανεωτικό και φρέσκο αυτή η Σελήνη, που έρχεται μετά από τη δημιουργία της Νέας Σελήνης και βοηθά παίρνοντας κάποιες πρωτοβουλίες να έχουμε περισσότερη αποφασιστικότητα και αντοχή, αλλά να είμαστε και πιο δεκτικοί στη βοήθεια των άλλων και πιο ανεκτικοί σε αυτά που μας λένε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας δίνει την ευκαιρία να τραβήξετε την προσοχή από το περιβάλλον σας, μαθαίνοντας όμως και κάποια πράγματα για σας τους ίδιους και τις επαφές που έχετε στην καθημερινότητα σας με τους άλλους. Ξεκινάτε την εβδομάδα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αρκετή δυναμικότητα και αποφασιστικότητα, να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις παρουσιαστούν μέσα στην ημέρα σας.

Μάλιστα, επειδή μέρες σαν τη σημερινή δεν τις βρίσκουμε εύκολα αυτή την περίοδο, αν έχετε κάποιο πρόβλημα και θέλετε τη βοήθεια και τη στήριξη ενός ατόμου, είτε από τη δουλειά είτε από τους φίλους σας, καλύτερα να το συζητήσετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και σήμερα το «πάπλωμα» θα σας φαίνεται πιο βαρύ απ’ ότι τις άλλες ημέρες (φταίνε λίγο και οι καιρικές συνθήκες), με την Σελήνη στον Κριό και μέσα σε ένα λίγο πιο ληθαργικό οίκο του ωροσκοπίου σας, μόλις ξεκινήσετε να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαίτερα παραγωγικοί και να σημειώσετε πρόοδο.

Σήμερα είναι από τις λίγες ημέρες αυτής της εβδομάδας που η Σελήνη δημιουργεί τόσες υποστηρικτικές όψεις και μπορείτε να ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ, να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας, να έχετε περισσότερες ιδέες και καλύτερες εμπνεύσεις για να κάνετε τη δουλειά σας ή όποιες υποχρεώσεις έχετε στο ημερήσιο πρόγραμμα σας. Το ένστικτο σας θα δουλεύει περίφημα. Μέσα σε όλα όμως, φροντίστε λίγο παραπάνω τα θέματα της υγείας σας και θωρακίστε τον οργανισμό σας για να αντεπεξέρχεται στις πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με πιο ζωντανούς ρυθμούς και εσείς νιώθετε ένα κύμα περιέργειας να σας κατακλύζει, ώστε να βρείτε κάτι καινούριο να ασχοληθείτε.

Σαν ζώδιο του αέρα οτιδήποτε απευθύνεται στο μυαλό σας, οτιδήποτε σας κινεί την περιέργεια να το μάθετε, σας προσδίδει έναν ενθουσιασμό για τη ζωή, τον οποίο συνήθως χάνετε όταν κάτι γίνει ρουτίνα. Η σημερινή μέρα ευνοεί τη μάθηση, τις επαφές με φίλους και συνεργάτες, που ίσως έχουν εκείνοι κάτι να σας μάθουν ή να σας δώσουν μια χρήσιμη πληροφορία και γενικά είναι μια από τις πιο θετικές ημέρες μιας απαιτητικής κατά τα άλλα εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε την και παράλληλα χαρείτε την στο έπακρο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ