Κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σας: Από ασύμμετρο bob, σε αφέλειες και layers, δείτε τι σας ταιριάζει (φωτό)

Για να μην «παλεύουμε» με τις ώρες το πρωί

Είτε έχουμε μακριά, είτε κοντά μαλλιά όλες παλεύουμε να τους δώσουμε όγκο.  Αν δεν είμαστε δε και από πρώτη μέρα κομμωτήριο εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.

Έτσι καταφεύγουμε σε προϊόντα που βοηθούν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια. Όμως μεγάλο ρόλο παίζει και το ίδιο το κούρεμα που θα επιλέξουμε.

Μια πυκνή φράντζα ή αφέλειες, layers και άλλες τεχνικές θα μας δώσουν τον όγκο που επιθυμούμε και θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη, αφού δεν θα χρειάζεται να «παλεύουμε» με τις ώρες το πρωί για να πετύχουμε ένα χτένισμα.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 6 στυλ, σύμφωνα και με το βρετανικό Glamour!

1. Μακρύ και ίσιο bob

Το ίσιο τελείωμα θα κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν πιο πλούσια. Μπορεί να χάνουμε λίγο από το μάκρος με το συγκεκριμένο κούρεμα ωστόσο δίνει όγκο και τα κρατά δυνατά.

2. Ατημέλητο Pixie

Δεν είναι σαν το κλασικό pixie αφού έχει περισσότερες μύτες, σαν να έχεις αφήσει λίγο το μαλλί σου να μεγαλώσει. Θα σου δώσει όγκο στο κεφάλι, αλλά θα τονίσει όμορφα και τα ζυγωματικά του προσώπου.

3. Lob

Στην ουσία ένα πιο μακρύ bob για εσάς που θέλετε να κρατήσετε λίγο μάκρος.  Κόβεις τα μαλλιά σου εκεί ακριβώς που αρχίζουν τα φθείρουν και να κάνουν ψαλίδα και κερδίζεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους!

4. Ασύμμετρο bob

Δοκίμασε να το χαλάσεις λίγο κάνοντας την μια πλευρά λίγο πιο μακριά. Θα δώσει άλλο αέρα στο κλασικό bob κούρεμα και φυσικά περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου.

5. Layers

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Μπορείτε να κόψετε τα μπροστινά λίγο πιο κοντά και να κρατήσετε το μάκρος στα πίσω μαλλιά. Δίνει κίνηση και τονίζει τα κόκαλα του προσώπου.

6. Φράντζα

Πυκνές αφέλειες που θα κάνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια. Εκτός αυτού αναδεικνύουν όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ