H Τέα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε Ινδό πρίγκιπα: Για πρώτη φορά οι φωτό από την ονειρική τελετή, με τη νύφη να φοράει τιάρα (φωτο)

Έγινε μια από τις πιο λαμπερές νύφες... 

Η Τέα Πρέλεβιτς, κόρη του Σέρβου παλαίμαχου επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram , φωτογραφίες από τον γάμο της με μέλος της Βασιλικής οικογένειας. 

 

 

 

 

 

 

Ο γάμος με τον Ινδό πρίγκιπα έγινε στο Λονδίνο και κράτησε μόνο τέσσερις μήνες! 

 

Η Τέα στα 26 της χρόνια είχε παντρευτεί με Ινδό που ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας και είχε αποκαλύψει τα αίτια του χωρισμού τους στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν είχε πάει καλεσμένη!

Η ίδια είχε πει: «Παντρεύτηκα στο Λονδίνο. Ο γάμος μου κράτησε τρεις – τέσσερις μήνες. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση».

 

 

Και είχε τονίσει: «Ήμουν 25 χρόνων όταν έγινε η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν Ινδός και ήταν μέλος της Βασιλικής Οικογένειας στην Ινδία. Είχα πάει πολλές φορές στην Ινδία και είχα πάει και στο παλάτι. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ο πρώτος μας γάμος ήταν κλειστός και έγινε στην Αγγλία.

Είχαμε προγραμματίσει ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα και τον χειμώνα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο στην Ινδία, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Είχαμε πολλές αγεφύρωτες διαφορές».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ