Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα δημιουργεί ένταση, κυρίως στα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους κυρίως του 3ου δεκαημέρου.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Παρασκευή βρίσκει στο μεγαλύτερο μέρος της την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα, σε φάση όμως κενής πορείας για αρκετές ώρες (δηλαδή χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις με άλλους πλανήτες, μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στην Παρθένο στις 19:07).

Για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας και τι ακριβώς είναι αυτό το φαινόμενο που το απαντάμε πολύ συχνά, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου για την Σελήνη κενή πορείας. Η τελευταία όψη της πριν την κενόδρομη πορεία της, που ξεκινά στις 13:32, είναι ένα τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο που δημιουργεί ένταση, κυρίως στα ζώδια της σταθερής ομάδας: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους κυρίως του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η εργάσιμη εβδομάδα τελειώνει με κάποια μικρή εύνοια τουλάχιστον από τη θέση της Σελήνης στον Λέοντα, που θα βοηθήσει να ασχοληθείτε με τις ήδη υπάρχουσες προτεραιότητες σας. Επειδή όμως η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 19:07 το απόγευμα, μην επιχειρήσετε καινούριες δραστηριότητες.

Από τη στιγμή που θα περάσει στην Παρθένο για να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο, θα μπορέσετε να αναδιαμορφώσετε τις προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας. Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι, αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους.

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτητική η μέρα στο μεγαλύτερο μέρος της, καθώς πιέζεστε από την Σελήνη στον Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη το πρωί. Είτε οι υποχρεώσεις στη δουλειά είτε στο σπίτι σάς κρατούν σε μια εγρήγορση. Βέβαια, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας έχουμε Σελήνη κενή πορείας και αυτό δεν βοηθά τα πράγματα να εξελίσσονται όπως θέλετε ή να βρίσκετε λύσεις.

Με την Σελήνη στην Παρθένο, μετά τις 19:08, βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε, ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο κι από την αυριανή Πανσέληνο και μπορεί να σας δώσουν χαρά αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και είστε από τα πιο κοινωνικά παιδιά του ζωδιακού, αυτές οι μέρες σας σπρώχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί.

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους, μολονότι αν περιμένετε απτά αποτελέσματα από τις επαφές σας ίσως είναι δύσκολο να τα έχετε άμεσα, λόγω της κενής πορείας της Σελήνης. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στην Παρθένο, έτοιμη να σχηματίσει την αυριανή Πανσέληνο, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα. Μάλιστα, μπορεί να έχετε μια μυστική συζήτηση για κάποιες εξελίξεις στα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σας. Μην αδιαφορείτε φίλοι μου Δίδυμοι όμως και για τη φυσική σας κατάσταση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ